alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Shorts

 
[954]
Own the Run Shorts
Manchester United 22/23 Home Shorts
Entrada 22 Shorts
Tiro 23 Club Treningsshorts
3-Stripes Shorts
Arsenal 22/23 Hjemmeshorts
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
Entrada 22 Shorts
Essentials Warm-Up 3-Stripes Shorts
Pharrell Williams Basics Shorts (unisex)
Adicolor Neuclassics Shorts
Tiro Essentials Shorts
Graphic Mellow Ride Club Shorts
Club Tennis Stretch Woven Shorts
Manchester United 22/23 Borteshorts
Entrada 22 Shorts
Real Madrid 22/23 Tredjeshorts
Ultimate365 8.5-Inch Golf Shorts
Manchester United 22/23 Tredjeshorts
Designed 2 Move Shorts
Techfit Allover Print Training Short Tights
Run It Shorts
Club Stretch-Woven Tennis Shorts
AEROREADY Designed for Movement Shorts
Train Icons 3-Stripes Training Shorts
Club Tennis 3-Stripes Shorts
Tennis New York Graphic Shorts
Entrada 22 treningsshorts
Adizero Split Shorts
Arsenal 22/23 Tredjeshorts
Designed for Training Shorts
Real Madrid 22/23 Autentisk tredjeshorts
FC Bayern 22/23 Tredjeshorts
All Blacks Rugby Lifestyle Shorts
adidas Essentials Shorts
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
HIIT 45 Seconds Two-in-One Shorts
Bike Short Tights
Manchester United 22/23 Hjemmeshorts
Techfit Volleyball Shorts
Ergo Tennisshorts
Pharrell Williams Basics Shorts (unisex)
Techfit Volleyball Shorts

Sporty og moteriktige adidas shorts

Hos adidas finner du en rekke ulike shorts til enhver anledning. Vi har alt fra korte, halvlange og lange shorts til dame, herre og barn. Velg en lett og ledig sommer shorts til de varmeste sommerdagene eller en fleece shorts dersom du vil ha et litt varmere plagg. Festival shorts er det perfekte plagget for deg som skal på festival eller bare ønsker å slappe av i parken, mens adidas retro shorts gir deg en stilig vintage look. Selvsagt finner du også adidas shorts til trening som passer godt til mange forskjellige treningsformer. Mangelen på tekstiler langs de store benmusklene gir ekstra god bevegelsesfrihet, og det er dessuten standard å bruke dette plagget i flere idretter som fotball, volleyball og basket. Dersom du trener styrke, sørger shorts for at det er lett å holde et øye med muskelbevegelser, form og utførelse.

Stilige og funksjonelle adidas shorts til all slags trening

Det er ingen tvil om at shortsen er et av de mest brukte plaggene på et treningssenter eller en idrettsbane. En god kompresjonsshorts gir økt muskelstøtte på alle de rette stedene, mens komfortable shorts i college-stoff gir en komfortabel følelse. 2-i-1-shorts er praktiske varianter i to lag – et lett overlag i elastan og nylon, samt et tettsittende underlag i polyester. Disse plaggene fås som regel med fukttransporterende egenskaper som gir deg god komfort under hele treningsøkten. Hvis du skal ut og løpe, anbefaler vi å velge lette løpeshorts som transporterer fukt og svette bort fra kroppen. Disse fås ofte med praktiske refleksdetaljer som gjør deg synlig i trafikken. En annen populær adidas shorts er den klassiske fotballshortsen, og du finner ulike shorts for mange populære fotballag i kolleksjonene våre. Uansett hva slags shorts du er på jakt etter, er vi sikre på at du finner flere varianter hos oss som faller i smak.