alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Shorts

 
[905]

Sporty og moteriktige adidas shorts

Hos adidas finner du en rekke ulike shorts til enhver anledning. Vi har alt fra korte, halvlange og lange shorts til dame, herre og barn. Velg en lett og ledig sommer shorts til de varmeste sommerdagene eller en fleece shorts dersom du vil ha et litt varmere plagg. Festival shorts er det perfekte plagget for deg som skal på festival eller bare ønsker å slappe av i parken, mens adidas retro shorts gir deg en stilig vintage look. Selvsagt finner du også adidas shorts til trening som passer godt til mange forskjellige treningsformer. Mangelen på tekstiler langs de store benmusklene gir ekstra god bevegelsesfrihet, og det er dessuten standard å bruke dette plagget i flere idretter som fotball, volleyball og basket. Dersom du trener styrke, sørger shorts for at det er lett å holde et øye med muskelbevegelser, form og utførelse.

Stilige og funksjonelle adidas shorts til all slags trening

Det er ingen tvil om at shortsen er et av de mest brukte plaggene på et treningssenter eller en idrettsbane. En god kompresjonsshorts gir økt muskelstøtte på alle de rette stedene, mens komfortable shorts i college-stoff gir en komfortabel følelse. 2-i-1-shorts er praktiske varianter i to lag – et lett overlag i elastan og nylon, samt et tettsittende underlag i polyester. Disse plaggene fås som regel med fukttransporterende egenskaper som gir deg god komfort under hele treningsøkten. Hvis du skal ut og løpe, anbefaler vi å velge lette løpeshorts som transporterer fukt og svette bort fra kroppen. Disse fås ofte med praktiske refleksdetaljer som gjør deg synlig i trafikken. En annen populær adidas shorts er den klassiske fotballshortsen, og du finner ulike shorts for mange populære fotballag i kolleksjonene våre. Uansett hva slags shorts du er på jakt etter, er vi sikre på at du finner flere varianter hos oss som faller i smak.