Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

adidas shorts

(555 Produkter)
1 / 12
Sideav 12

SHORTS FRA ADIDAS

Korte, halvlange og lange shorts. Tett, løs og normal passform. Fotballshorts, kompresjonsshorts, 2-i-1-shorts … adidas har alt du trenger når det kommer til shorts. Men hvorfor bør du velge shorts – og hvordan vet du hvilken du bør gå for? Her er en liten oversikt. Treningsshorts kan være nyttig til de fleste typer trening, da mangelen på tekstiler langs de store benmusklene gir god bevegelsesfrihet. Mange velger shorts for å unngå følelsen av å bli svett, og hvis du trener styrke, er det lett å følge med på muskelbevegelser, form og utførelse. I mange idretter og treningsformer har det dessuten lenge vært standard – som fotball, basket og volleyball.

adidas har et stort utvalg av ulike typer treningsshorts:

  • Fotballshorts: Spill fotball med favorittlagets hjemme- eller borteshorts fra adidas. Du finner fotballshorts for blant annet Juventus, Manchester United, Real Madrid, Bayern München og en del landslag, i tillegg til vanlige fotballshorts uten lagtilknytning.
  • Løpeshorts: Lette løpeshorts fra adidas er utviklet med teknologi som transporterer svette og fukt bort fra kroppen, og ofte også refleksmaterialer som synliggjør deg ved løping i mørket.
  • Lette og allsidige shorts: Shorts i lette materialer har en allsidig bruksverdi, så uansett om du driver med fotball eller løping, HIIT eller studiotimer, er den lette utformingen gunstig. Se etter løs eller kroppstett passform og komfortable stoffer som bomull og trikot.
  • 2-i-1-shorts: 2-i-1-shorts har to lag: ett lett overlag i nylon og elastan og et tettsittende underlag, eller innertights, i polyester. Shortsene kommer gjerne med fukttransporterende Climalite-stoff, som er med på å sikre god komfort, og underlaget sikrer god dekning ved funksjonell trening, yoga og lignende. Se for eksempel etter adidas by Stella McCartney-kolleksjonen for stretch i fire retninger og klassisk design.

Du finner også kompresjonsshorts for økt muskelstøtte samt komfortable shorts i college-stoff for en komfortabel postworkout-følelse.