alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Løpeklær

 
[733]

adidas har alt du trenger for å få en så behagelig løpetur som mulig. I pustende og fuktabsorberende løpeklær med AEROREADY vil du holde deg tørr og komfortabel fra begynnelse til slutt.

Alt du trenger til løpeturen

Løping er genialt for å sortere tankene, og en effektiv måte å trene hele kroppen på. Løping er alltid tilgjengelig for deg, uansett årstid – det gjelder bare å ha utstyret i orden. Med løpeklær fra adidas kan du kontrollere din egen komfort. Ikke la regnet stoppe deg fra å slå din personlige rekord – vi har alt du trenger til alle årstider. adidas sitt utvalg av løpetights består av forskjellige modeller og farger, og forskjellige teknologier for varierende vær. Tights med fuktkontrollerende AEROREADY vil holde kroppen din tørr og komfortabel i ruskete høstvær. Viser gradestokken minus, så vil en kuldeisolerende tights med COLD.RDY gjøre susen. I tillegg har vi flere ultralette løpejakker som holder elementene på avstand, så du kan presse grenser uansett vær.

Sprek, stilig og alltid komfortabel

Antrekket ditt skal ikke hindre deg. Tightsene våre tilpasser seg din kropp, og holder seg på plass runde etter runde. Vi har gensere designet for løping, med ekstra rom i albuen for å gi deg bedre bevegelsesfrihet. En vanntett løpejakke beskytter deg mot elementene. Løpeklærne fra adidas er stilsikre og slitesterke, komplett med den velkjente adidas-logoen. Fuktsikre lommer sørger for at eiendelene dine blir trygt oppbevart, uansett vær. For løping i mørket, så tilbyr vi plagg med heldekkende refleks, slik at du holder deg synlig til enhver tid.

Med respekt for naturen

Det er viktig for adidas å levere optimalt treningstøy og å samtidig ta vare på naturen. Derfor består flere av plaggene våre av resirkulert polyester, slik at ingen ny plast blir brukt i produksjonen. Plaggene er like gode, og om mulig bedre – du slipper bare den bitre smaken av dårlig samvittighet.