alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Løpeklær og løpeutstyr

 
[820]

Alt du trenger til treningsøkten: løpeklær og løpeutstyr

Vi har alt du måtte ønske deg innen løpeklær og løpeutstyr – i alle fall mer enn nok til at du får en så behagelig og god tur som mulig. Vi vet at det rette plagget og det rette utstyret kan øke prestasjonen din. Våre løpeplagg lages med svært gode egenskaper, slik som fuktabsorberende AEROREADY. Klær for løping med AEROREADY holder deg tørr og behagelig, samtidig som det pustende materialet sørger for at svette takles på en god måte. Se gjerne etter plagg med 3-Stripes og Trefoil-emblem for å bevare den ikoniske stilen som adidas er så kjent for. Vi har også svært mange fargevarianter å velge blant, uansett om du vil ha deg en løpejakke, løpetights eller et par gode sko som gir god energiretur for hvert steg du tar.

Løpetights og andre løpeklær for enhver årstid

Det spiller ingen rolle når på året du ønsker å komme deg ut. Vi har løpeklær og løpeutstyr som kan tilpasses alle årstider. Dersom det regner ute, trenger du bare å tre en lett og ledig løperegnjakke over deg. Disse regnjakkene holder vind og vann på avstand, gir god bevegelsesfrihet og ser stilige ut. De veier svært lite, og du krøller den lett sammen og putter den i en sekk ved behov. Våre løpetightser er like allsidige. Hvis det er svært kaldt ute, bruker du dem ganske enkelt med en ulltights under. Om sommeren kan du variere ved å ha tightser i forskjellige beinlengder. På de aller varmeste dagene er en løpeshorts god å ha. Disse shortsene kan du bruke på gymmen ellers i året. Uansett hvilke plagg du velger, så bør du passe på å følge vaskeanvisningene nøye. Mange treningsplagg skal ikke vaskes med tøymykner, og du må passe på at du ikke stryker motiv.