alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpejakker til dame

 
[24]
Med en løpejakke til dame som puster og slipper fuktigheten ut, kan du fokusere på løpeteknikk og puls. adidas er med deg hele veien.

Finn din nye favoritt i utvalget av løpejakker til dame

Du finner et bredt utvalg av løpejakker dame med høy kvalitet fra adidas. Løpejakkene er designet for å takle ulike værforhold og treninger, og du kan også finne gode løpejakker til dame for vinter. Enten du skal jogge i terrenget, parken eller byen, så finner du akkurat det du trenger. Her er det solide tekniske egenskaper som fukttransportering, svetteabsorbering og vannavvisende effekter. Du finner løpejakker laget med resirkulert polyester, enkeltvevet nylon og elastan. Du kan forvente en uforglemmelig kvalitet og funksjonalitet, og du finner jakker i ulike farger og fasonger.

Høyteknologiske løpejakker til dame

De moderne løpejakkene til dame er utviklet med hver sine teknologiske egenskaper, som lar deg yte ditt aller beste, uansett vær. Fukttransporterende teknologi sørger for å holde vannet borte fra kroppen din, og du finner jakker med et materiale av nylon og elastisk som lar deg få økt bevegelighet treningen igjennom. Med mesh-innfellinger i svettesonene får du en ventilerende effekt så du slipper å bli klam og våt under løpeturen. En helt fôret løpejakke vil bidra med å holde vinden ute, særlig når du trekker opp glidelåsen.

Løpejakker til ulike værfohold

Det flotte utvalget av løpejakker til dame gjør deg rustet for vekslende værforhold. Jakker med fukttransporterende ferdigheter sørger for å holde deg tørr på regnværsdagene, slik at du kommer deg gjennom treningen i all komfort, selv når kulda setter inn. På vindfulle dager vil en vindtett jakke by på fordeler for deg som skal ut å jogge. Et vindtett materiale av ripstop med resirkulert polyester holder vinden utenfor jakken, så du kan fokusere på det som virkelig teller.