alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Løpejakker til dame

 
[58]
1 / 2
Sideav 2

Stilige og komfortable løpejakker til dame fra adidas

Løping er en av de aller vanligste treningsformene i verden, og det er ikke uten grunn. Det er så enkelt – ta på deg treningsklærne dine, snør på deg joggeskoene og la fantasien sette grenser for hvor du skal løpe. Er det en ny skogssti du vil utforske? Eller er det en ny løype i parken som frister? Ønsker du å oppdage en ny bydel, eller foretrekker du rett og slett å løpe den samme ruten som du pleier å løpe? Uansett hvor du skal løpe, så er det viktig å ha det rette utstyret på plass. Dette inkluderer blant annet gode løpejakker til dame som holder deg varm og komfortabel under hele turen.

Løpejakker for dame til all slags vær

Hos adidas har vi en rekke løpejakker til dame i ulike varianter, størrelser og farger. Lever du etter uttrykket "det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær"? Dersom du ikke lar regn og vind stoppe deg fra å løpe deg en tur, kan du gjerne velge en jakke som tåler en regnskur. Vi har et bredt utvalg av vanntette løpejakker for kvinner som holder deg tørr og komfortabel under hele løpeturen. Sats også på pustende og fukttransporterende jakker som transporterer bort svette effektivt, og sats på god bevegelsesfrihet slik at ingenting stanser deg. Du bør også passe på å ha tilstrekkelig med refleksdetaljer på jakken, slik at du er godt synlig i mørket.

Slik vasker du løpejakken din

Dersom løpejakken din blir skitten, kan du gjerne tørke av den med en fuktig klut. Dersom du har svettet mye og den trenger en grundigere vask, kan du vaske den etter vaskeinstruksjonene. For å beholde de tekniske egenskapene er det viktig at du vasker på kalde, skånsomme programmer, samt unngår skyllemiddel og tørketrommel.