alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Løpejakker

 
[74]
Own The Run 3-Stripes Vest SvartOwn The Run 3-Stripes Vest Svart

Own The Run 3-Stripes Vest

Damer Løping

Terrex Agravic Graphic 2.5 Layer Regnjakke GråTerrex Agravic Graphic 2.5 Layer Regnjakke Grå

Terrex Agravic Graphic 2.5 Layer Regnjakke

Damer TERREX

1 / 2
Sideav 2

Komfortable løpejakker av høy kvalitet

Hos adidas elsker vi løping. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller proff, hvor langt du løper eller hvor fort du løper. Løping passer for de aller fleste og krever minimalt med utstyr. Bare skaff deg de rette klærne og skoene, så er du klar for løpeturen. Det er bare fantasien som setter grenser for hvor du skal løpe. Elsker du den lokale parken i nærområdet ditt og har en fast rute som du pleier å løpe? Eller foretrekker du å løpe på fortau gjennom byen og oppdage hittil ukjente bydeler? Eller foretrekker du kanskje å løpe i ulendt terreng i skogen? Uansett hvor du skal løpe, så kan du være trygg på å finne løpejakker og annet løpeutstyr av høy kvalitet fra adidas.

Løpejakker til alle anledninger og værforhold

Løpejakker er en viktig del av treningsgarderoben, og hos oss finner du et bredt utvalg av jakker i ulike størrelser, farger og varianter til alle værforhold og anledninger. Hvis du løper ute i all slags vær og ikke lar regn og vind hindre deg, kan du velge en løpe regnjakke som holder deg tørr og komfortabel under hele økten. Du bør også satse på fukttransporterende og pustende egenskaper for økt komfort selv på den svetteste treningsøkten. Hvis du skal løpe i mørket, bør du i tillegg sørge for å ha nok refleksdetaljer på jakken din for å være synlig for bilister og andre trafikanter.

Slik vasker du løpejakker

For å holde løpejakker rene, holder det ofte å tørke av den med en fuktig klut og eventuelt litt mild såpe. Men noen ganger svetter vi litt ekstra og må vaske jakken grundigere. Da er det viktig at du følger vaskeanvisningene og bruker skånsomt vaskemiddel for et best mulig resultat. Unngå også bruk av skyllemiddel og tørketrommel.