alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpejakke til dame

 
[61]
Kom deg ut i skogen og gjør deg klar for neste løpetur med våre smarte og funksjonelle løpejakker til dame fra AEROREADY-serien.
1 / 2
Sideav 2

Klassiske jakker til alle forhold

Våre løpejakker kombinerer det ypperste av teknologi fra adidas. Hva med en tøff løpejakke i lyseblått som kjennes både lett og behagelig ut, selv under hard trening? En jakke med store innerlommer hjelper deg til å passe på gjenstander som mobil eller lommebøk. En jakke med god vannbeskyttelse og isolerende egenskaper holder deg varm selv i kjølig vær. Dette er klassiske jakker som bygger på adidas sin rike erfaring når det kommer til utvikling og design. Enten du ser etter en jakke med eller uten hette så har vi noe for deg.

Moderne teknologi og innovasjon

Hos adidas har vi flere moderne løpejakker, enten du ser etter noe til å holde deg varm eller som beskyttelse fra regn. Hva med praktiske refleksdetaljer slik at du blir sett i mørket? Våre jakker kommer også med en moderne og effektiv hette som blokkerer dårlig vær og vind. Dette bidrar til en mer komfortabel løpeopplevelse. Vi har også regnjakker som kommer med hel glidelås og materiale i vanntett enkelt jersey, noe som sørger for en pustende og behagelig jakke selv i ekstra varmt vær.

Fantastisk utvalg og en rekke kombinasjoner som passer dine behov

Hos adidas får du den beste kombinasjonen av avansert design og innovativ bruk av materialer. Våre løpejakker er laget for å være lette og sterke nok til å kunne brukes gjennom alle sesonger. Du finner en rekke ulike fargekombinasjoner slik som sort, hvitt eller blått. Dette gjør det enkelt å kombinere våre jakker med ulike typer antrekk. Hva med en sort løpejakke som fungerer like godt med løpeklær som til en overdel til arbeidsdagen? Det moderne snittet og komfortable materialet er perfekt for sykkelturen til kontoret eller på vei til byen med venner etter jobb.