alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpetights

 
[46]

Forny treningsgarderoben med freshe og tekniske løpetights

Uansett værforhold har vi en tights som vil heve løpeopplevelsen slik at du kan sette inn det ekstra giret og nå målene dine. Sjekk ut det store utvalget av løpetights hos adidas som kommer i en rekke ulike lengder, farger og stiler. Enten sola skinner og svetten renner, eller gradestokken kryper lenger og lenger nedover, har vi tightser som sørger for at du kan løpe ute året rundt.

For deg som vil sprenge egne grenser

Med adidas er du sikret løpetights med enestående komfort og ytelse takket være avanserte teknologier. Flere av løpetightsene kommer for eksempel med kompresjon som former seg etter kroppen, for eksempel Alphaskin som gir maksimal støtte og har perfekt passform. En annen ting som lønner seg for den aktive løperen, er å velge et materiale som motvirker lukt – dette sørger Polygiene®-teknologi for, og du er garantert en frisk følelse som varer steg etter steg. I tillegg er det viktig å være bevisst på de skadelige solstrålene, så velg en tights med høy UV-beskyttelse for de ekstra solfylte dagene. I adidas sitt store utvalg av løpetights finner du varianter som ikke blir gjennomsiktige uansett hvordan du bøyer og tøyer, pustende og fuktabsorberende materialer med AEROREADY-teknologi slik at du holder deg god og sval under treningen, svettemotstandige lommer og elastiske liv som kommer både med og uten strammesnor. For deg som liker å løpe ute når mørket faller, kan det også være lurt med en tights med refleks – du kan aldri være for trygg i trafikken.

Velg blant et bredt utvalg av løpetights

Velg og vrak mellom et stort utvalg løpetights til både dame og herre, med en rekke ulike funksjoner, teknologier og ikke minst stiler og design. Vi lar aldri stilen gå på bekostning av funksjonaliteten og komforten. Enten du foretrekker en klassisk svart løpetights eller spreke mønstre og farger finner du garantert noe som passer din stil og dine løpemål.