alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Joggebukse og løpebukser

 
[32]

Øk treningsgleden med løpebukser og joggebukser fra adidas

Hos adidas får du alt du trenger til løpeturen, inkludert behagelige og stilige løpebukser og joggebukser. Her finner du varianter til både herre og dame i ulike størrelser og lengder, samt med forskjellige egenskaper. Dermed kan du enkelt finne flere varianter som vil falle i smak. Du kan for eksempel ha en klassisk, svart modell som kan kombineres med en rekke forskjellig tilbehør for ulike anledninger. Disse kan brukes til trening så vel som hjemme. Dersom du skal på en hard treningsøkt, bør du se etter adidas løpebukser med treningsspesifikke egenskaper som fukttransportering og pustende materialer. Med de klassiske 3-Stripes eller Trefoil-logoen vil du uttrykke sporty eleganse som du alltid kan føle deg vel i.

Imponer på joggeturen med løpebukser fra adidas

Uansett om du foretrekker å jogge ute eller på treningssenteret, er det viktig at du har klær av høy kvalitet som er støttende, behagelige og som du føler deg vel i. Velg en løpebukse i en iøynefallende farge hvis du vil skille deg litt ut fra alle andre, og kombiner den med en klassisk hvit t-skjorte og et par gode joggesko. Dersom du ønsker et mer tidløst og klassisk uttrykk, har vi en rekke modeller i svart og grått som enkelt kan kombineres med andre løpeklær og utstyr. Vi anbefaler å ha en rekke ulike modeller å velge mellom, slik at du har noe som passer for alle årstider og anledninger.

Sørg for at klærne dine holder seg lenge

Treningsklærne fra adidas er både flotte og behagelige, og dersom du pleier dem riktig vil de holde seg sånn i lang tid. Dette innebærer først og fremst å vaske dem forsiktig med skånsomme vaskeprogrammer og med skånsomt vaskemiddel, samt å unngå tørketrommel og skyllemiddel. Følg alltid vaskeinstruksjonene på plaggene for best mulig resultat.