alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpetilbehør

 
[53]
Logo Beanie SvartLogo Beanie Svart

Logo Beanie

Sportswear

1 / 2
Sideav 2

Tilbehør til løping

Har du nettopp startet med løping, eller er du en mangeårig maratonløper? Uansett hvilket forhold du har til løping, finner du et stort utvalg av tilbehør til løping fra adidas. Du finner alt du trenger av løpetilbehør i nettbutikken – til alle typer værforhold og behov.

Hold deg synlig når du løper langs veien

Du finner både luer, pannebånd og løpebelter med refleksdetaljer som hjelper deg med å holde deg synlig når du løper langs trafikkert veier. Dette er selvfølgelig spesielt nyttig når det blir kaldere og mørkere i vinterhalvåret, og da lønner det seg gjerne også å kombinere refleksdetaljer med varme elementer i tilbehør til løping, for eksempel med et innvendig fleece-lag i pannebåndet, eller Climawarm-teknologi som holder på varmen. I sommerhalvåret drar du godt nytte av stilige løpecaps med ventilerende effekt og fukttransportering, noe du får med adidas’ spesialutviklede Climalite-teknologi. Flere av disse løpecapsene har dessuten også refleksdetaljer.

Utvikle deg som løper

Med tilbehør til løping som er utviklet helt spesifikt for løpeformål, har du muligheten til å utvikle deg som løper og eksperimentere med ulike typer løpetilbehør for å se hva som passer deg og din løpestil. Ta for eksempel en titt på løpespesifikke sokker, som er utviklet med ergonomisk passform og har innebygd demping i fotbladet. Flere av disse løpesokkene er dessuten lange varianter med kompresjonspassform, som kan være nyttig både til, på og fra trening, da det hjelper med å støtte opp om musklenes arbeid før, under og etter en økt.