alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Løping

 
[1574]

Sporty og stilige klær, sko og utstyr til løping

Løping er uten tvil en av de vanligste treningsformene i verden, og dette er noe nesten alle kan utføre. Løping er både en fantastisk måte å trene kondisjon på, og det lar deg også utforske nye veier, parker og naturstier i løpet av treningsøkten. Selvsagt kan du også løpe inne på en tredemølle hvis du foretrekker det med favorittmusikken på øret eller en spennende TV-serie på skjermen. Noen foretrekker kortere sprintøkter, andre trener til maraton. Noen elsker intervaller, mens andre trives med rolige joggeturer i ulendt terreng. Uansett hva slags løper du er, så er det viktig å ha de riktige klærne og skoene. Hos adidas har vi alt du trenger til en vellykket løpetur, uansett aktivitetsnivå. Vi har et bredt utvalg av produkter til både herre, dame og barn, så her kan hele familien dra ut på løpetur med kvalitetsutstyr som de føler seg fine i.

Pustende og fukttransporterende klær til løping

Hos adidas finner du alt du trenger av løpeklær. Vi har blant annet en rekke gode t-skjorter og topper med fukttransporterende egenskaper og pustende materialer, slik at du holder deg tørr og komfortabel under hele turen. Kombiner toppen med en lett og ledig shorts eller en støttende tights med god kompresjonseffekt, alt etter hva du foretrekker. Topp det hele med en god løpejakke som holder vind og regn borte.

Slå rekordene dine med løpesko fra adidas

Når det kommer til løpeutstyr, er det ingen tvil om at løpeskoene er et av de viktigste elementene. Uansett om du er amatør eller har løpt i mange år, bør du velge sko som er tilpasset foten din og som har det tekniske designet som støtter akkurat din løpestil. God demping og pustende overdeler er nøkkelegenskaper her. I tillegg må du vurdere hvor du skal løpe, da terrengsko krever mer robuste såler enn landeveissko.