alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpebukser til dame og herre

 
[16]
Med løpebukser fra adidas i lette, pustende materialer, vil kroppen føles tørr og komfortabel fra begynnelse til slutt.

Kle deg for intervallene

Nå er det slutt på å bruke treningsbukser som ikke fungerer optimalt. Med løpebuksene fra adidas kan du øke prestasjonen din, takket være tekniske kvaliteter og kompromissløs passform. Løpebukser fra adidas legger stor vekt på komfort og funksjon, uten å la det gå utover designet, slik at du kan løpe de lange distansene med stil. Fukttransporterende AEROREADY sørger for at kroppen din kjennes tørr og temperert gjennom de hardeste intervalløktene, og COLD.RDY stenger ute kulden på de kaldeste morgenene. Med justering i livet, tilpasser du buksene etter din kropp, og med en fuktsikker lomme, oppbevarer du de viktigste eiendelene dine på en trygg måte.

Ingen kan styre været, men du kan styre din egen komfort

Ikke la været komme i veien for løpeøkten din. Med vanntette RAIN.RDY vil du holde deg tørr og fokusert i vått høstvær. Du yter best når du kan tillate deg å kun fokusere på treningen, og med adidas løpebukser kan du akkurat det. Vi har et bredt utvalg av løpebukser i forskjellige modeller og passformer, i et spekter av fargekombinasjoner og motiver, slik at du kan finne et par som passer til akkurat din stil. En tights med kompresjon støtter musklene dine mens du løper, og flere varianter med glidelås ved anklene for uproblematisk av- og påføring. Mange av plaggene våre er utstyrt med 360-graders refleks, slik at du holder deg synlig når du løper i mørket.

Sikkert design i kjent adidas stil

Flere av plaggene i vår kolleksjon for løpebukser til damer og til herre bærer et avslappet og kult uttrykk, som er på moten akkurat nå. Derfor kan du enkelt kombinere dine løpebukser med t-skjorte, hettegenser og et par lette joggesko, og du vil være klar for alt.