alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Terrengløping

 
[170]
1 / 4
Sideav 4

Optimal terrengløping i utstyr fra adidas-kolleksjonen

Svev over terrenget i et par løpesko for terreng. Med en fantastisk kontakt med underlaget legger adidas sine løpesko for terreng alt til rette for den optimale terrengløpingen. Kjøp et par løpesko og beveg deg gjennom terrenget så musklene virkelig kjenner det. Løp med selvtillit i adidas sin kolleksjon laget med presisjon for terrengløping, der du finner alt fra løpesko med yttersåler som har kontakt med underlaget til treningsjakker som puster og beskytter. Få opp motivasjonen din med utstyr fra en ledende leverandør i verdenstoppen.

Nyt orientering, terrengløp og stiløping med adidas

For at du virkelig skal kunne bruke musklene på stien, så er det smart å finne et par løpesko som har en solid kontakt med underlaget. Her kan du finne adidas løpesko som er ment for et ulendt terreng og som tåler både stein, gjørme og mose uten å miste kontakten. I tillegg legger vi vekt på både demping og boost i mellomsålene, slik at det blir som å sveve over bakken når du virkelig er i form. Overdelen tåler den norske marka og beskytter føttene dine mot våte underlag. I tillegg ventilerer de bort fukt, slik at de holder føttene dine tørre og varme lenger.

 

Kle deg lag på lag i alle sesonger

Så snart du er på sporet av hvor herlig det er å løpe i terreng forstår du at utstyret kan spille på laget ditt. Velg treningsklær som er beregnet for en heftig treningsøkt i terrenget. Med adidas kan du bygge lag på lag som puster og regulerer vekk fukt fra huden din, og som holder temperaturen din stabil. Har du bygd lag på lag kan du også kvitte deg med et lag dersom du blir varm. Treningsklær i resirkulert polyester har i tillegg en lett egenvekt og gir deg en god bevegelsesfrihet. Finn favorittene dine allerede i dag.