alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vinteridretter

 
[288]
1 / 6
Sideav 6

adidas gjør deg klar for vinteridrett eller utekos i kulda

Enten du skal utøve vinteridrett i form av snowboard i fjellet, løping i skogen eller bare kose deg utendørs, skal ikke klær og utstyr sette en stopper for det. adidas har klær for enhver anledning, for vinteridrett så vel som hverdagsklær til det daglige. Igjennom vinteren skal du få konsentrere på idretten eller aktiviteten du liker å holde på med, ikke temperaturen. I skiftende vær har vi slitesterke og vannavstøtende ytterklær, slik at du er forberedt på alt. Når du skal nå målene på din neste løpetur kan du gjerne bruke komprimerende tøy som transporterer fukt, slik at du føler deg komfortabel. adidas har tøy for vinteridrett med kompresjon som gir deg støtte uten å sette en stopper for bevegelsene dine. Hold deg tørr og varm på kroppen med PrimaLoft®-isolering som holder på varmen og er vannmotstandig. Kronen på verket får du med en av våre varme og tørre vinterluer, så du ser bra ut samtidig som du holder varmen. Vinteridrett er gøy når du har riktig tøy.

Hold deg tørr og varm på beina igjennom vinteren

Et av de viktigste stegene mot å ta vinteridrett eller utekosen med storm, er å finne riktig par sko. adidas har tekniske sko som holder deg varm og tørr, uansett hvilket vær du våger deg ut i. Våre modeller med Boa® Fit System sørger for at du får perfekt passform med mikrojustering og sikkert feste. Hold fotfestet og få et bedre steg i alle terreng med Continental™-gummi. Vi har sko til gange, løping samt høytekniske snowboardstøvler som absorberer støt og støtter deg når du tar dine største triks. Du skal ikke trenge å tenke på temperaturen når du skal nyte idretten du elsker. For å være sikker på at du føler deg vel, sørger innleggsåler med OrthoLite®-teknologi for å redusere bakterier og lukt.

Komfort ligger i detaljene

adidas har lang erfaring med sko til vinteridrett og all utendørs aktivitet, sånn at du kan være trygg på å finne riktig sko for deg. Alt du trenger å gjøre er å finne stilen som passer for deg, og du er klar for vinteridrett og moro. Klikk deg igjennom vår vide kolleksjon av treningstøy, ytterklær, sko og alt annet du trenger til vinteren.