alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Terrengløping · Sko · Damer

 
[48]

Yt ditt aller beste med terrengløpingsko til dame

Det er tre ting du trenger når du skal løpe i terrenget, og det er beskyttelse, støtte og en solid kontakt med underlaget. adidas sine løpesko beskytter deg mot regn og våt natur med en vannavstøtende overflate, og holder foten stabil med en god støtte. I tillegg er det lett å trene musklene når yttersålen griper tak i underlaget. En såle av gummi med dype profiler sørger for at du ikke sklir og lar deg løpe lenger inn i marka, enten du er på stien eller utenfor.

Energi tilbake i hvert steg med terrengløpesko til dame

Herlige detaljer som sømløse soner sørger for at du ikke distraheres underveis. Med 50% tekstil der 75% av tekstilet er resirkulert polyester, er du med på å endre verden. Men best av alt er den enestående energireturen i noen av løpeskoene, der to energikapsler hjelper deg å holde føttene i gang. Overdeler av GORE-TEX holder deg tørr mens du trener opp musklene.

 

Raske steg

Enten du gjør deg klar for et orienteringskappløp eller om du bare trener med deg selv, så er det lett å finne rytmen i et par terrengløpesko til dame fra adidas. I alle sesonger, enten det er vinter eller sommer, vår eller høst, kan du yte ditt aller beste med yttersålene av gummi og profilerte spor. Flere modeller har også en forbedret demping som egner seg til både mellom- og langdistanse. Alfa omega for langdistanseløping er nettopp demping og stabilitet, noe som gir deg en komfort som varer hele distansen. Mikrojustering og en sikker passform sørger for at du kan ta raske, selvsikre steg i naturen. Et trygt fotfeste på både tørt og vått underlag lar deg trene med faste steg og fokusere på å perfeksjonere teknikken din.