alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Terrengløping · Sko · Menn

 
[34]

Nyt de aller siste teknologiene i et par terrengløpingsko til menn

Løft ytelsen din opp flere hakk med et par terrengløpesko til menn fra adidas. Velg mellom et stort utvalg av terrengløpesko ment for deg som vil ha kontakt med underlaget i et ujevnt terreng, enten det er glatt, hardt eller mykt. Yttersåler som Traxion av gummi og dype profiler sørger for at du har en solid kontakt med underlaget, slik at du kan være selvsikker i stegene dine når du løper innover på stier i marka eller oppover stier langs fjellsiden.

adidas sine terrengløpesko til herre gir deg et forsprang

Fordelene med adidas sine terrengløpesko til herre er at her bruker vi den aller siste teknologien for at du skal kunne yte ditt aller beste og få et solid forsprang. Med en Traxion yttersåle og en EVA mellomsåle er du sikret behagelige steg og et godt grep om underlaget. Ta den gode støtten i både overdel og mellomsåle, en støtte som kreves når foten skal bevege seg i ulendt terreng. Eller hva med energireturen som du får fra mellomsålen når du tar stegene innover? Den gir deg en ekstra sprett i stegene og returnerer den energien som du legger i. Så har du yttersålen som er laget for at du skal kunne stole på den kontakten du har med underlaget. adidas terrengløpesko ligger hele tiden i forkant.

 

Kappløp eller trening, du er klar med adidas

Enten du er med i orienteringsløp og har noe å vinne eller du rett og slett bare trener, så er det mye å hente i et par terrengløpesko til menn. Med det rette utstyret er det lettere å fokusere på trening og ytelse, og å kunne gi alt det du har for å kunne oppnå resultater. Finn dine fremtidige favoritt-terrengløpesko i nettbutikken allerede i dag, og gjør deg klar til å bryne musklene dine på smale stier. Beskytt føttene dine med vannavstøtende terrengløpesko som holder deg tørr underveis, og nyt den følelsen det er å få tilbake energi fra mellomsålen i kappløpet. Bærekraftige adidas sørger for at materialene i skoene dine er av resirkulert polyester, som spiller på lag med deg i dette kappløpet.