alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golf · Menn

 
[307]
1 / 7
Sideav 7

Golfutstyr til menn

Uansett sesong, temperatur og værforhold finner du det du trenger av golfutstyr til menn fra adidas. Fleece-vester, luer og vindjakker holder deg varm og god under kalde forhold eller tidlige morgenøkter, mens stilige skjørt, kjoler og ¾-bukser sikrer stilen i sommerhalvåret. Du finner også tilbehør som skoposer, varme halser, caps og ankelsokker i sann golfstil.

Velg fra øverste hylle hos adidas når du fyller på med golfutstyr til menn neste gang – med et stort utvalg av poloskjorter, stilige Club-bukser og golfsko samt tilbehør og utstyr av høy kvalitet. Det er ingen grunn til å inngå kompromiss på stil når du skal ut på golfbanen, så fyll garderoben med treningseffektivt og stilriktig tøy til neste golfutflukt – og møt. hull i stil!

Golfutstyr til menn med fukttransporterende materialer og solbeskyttelse

Uansett om du går for en stilig poloskjorte eller en kompresjonsdesignet, langermet skjorte, kan du være sikker på at treningsopplevelsen står i fokus i produksjonsleddet. Se etter tekniske spesifikasjoner som fukttransporterende materialer som Climalite, som sikrer at det ikke legger seg et lag med fukt mellom huden og plagget når du blir varm. Teknologi som Climachill holder deg dessuten kjølig under økten, og en rekke plagg er designet med UPF 50+ UV-beskyttelse.

Golfsko med vannavvisende beskyttelse og energisk demping

Se etter golfsko med pustende materialer og vannavstøtende beskyttelse i yttersåle og overdel for en best mulig opplevelse ute i elementene. Du finner også golfsko med energisk BOOST-demping – adidas’ mest responsive støtdemping noensinne – som sikrer energi i slagene. Du kan velge mellom sko med yttersåler med eller uten pigger.