alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfklær til dame

 
[108]
Golfklær til dame i ypperste kvalitet fra adidas. Klærne er laget med pustende materialer, og har en passform som gir deg den støtten og bevegelsesfriheten du trenger for å prestere på golfbanen.
1 / 3
Sideav 3

Passform og perfeksjon med golfklær til damer

Når du skal slå det avgjørende slaget, skader det ikke med klær som er spesialdesignet for å la deg prestere maksimalt i sporten. Hos adidas finner du både overdeler, bukser og skjørt, som er spesiallaget for golfbanen. Med pustende og innovative materialer, samt teknologi som AEROREADY, holder du deg komfortabel og tørr gjennom hele økten. Med disse egenskapene i boks kan du fokusere på det som virkelig teller: Det perfekte slaget.

Tross elementene

I Norge er vi godt kjent med ordtaket ”det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær” - og det med god grunn. Du kan ikke la været diktere livet ditt. Blant adidas sitt utvalg av golfklær til dame kan du finne plagg til både varme, kjølige og våte dager, slik at du kan spille golf uansett vær og årstid. En vind- og vannavstøtende jakke holder deg tørr og varm, og en jakke med fôr av fleece gir deg ekstra varme og komfort. En bukse med COLD.RDY-materiale beskytter deg fra lette byger, på samme tid som den gir god varme. Disse plaggene har en kvalitet og et snitt du vil sette pris på, både av og på banen. På varmere dager kan du for eksempel gå for en stilig golfkjole av Primegreen-materiale med legendariske 3-Stripes. Med golfklær fra adidas er du alltid klar for å innta golfbanen - uansett vær.

Enkel pleie, avansert spill

En ivrig golfspiller er opptatt av å ha klær som holder lenge, og som tåler en støyt. Heldigvis er det ikke mye som skal til for å ta godt vare på dine nye golfklær til dame fra adidas. Plaggene kan enkelt vaskes på skånsomt program i maskin med et skånsomt vaskemiddel. De bør vaskes sammen med lignende farger for å oppnå best resultat, og ivareta kvalitet og farger. Noen av plaggene kan tørketromles på lav varme. Se instruksene som følger med hvert enkelt plagg for å være sikker. Kjøp golfklær fra adidas og fokuser på det som virkelig teller.