alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Golfklær til dame

 
[61]
1 / 2
Sideav 2

Spennende og lekre golfklær til dame

Er du på utkikk etter tidløse og funksjonelle golfklær til neste runde på golfbanen? Vi har alt det du trenger for å kle deg etter forholdene og for å kombinere eleganse med funksjonelle og praktiske detaljer. Enten du er på leting etter en lett vind eller skalljakke i resirkulert polyester eller en praktisk bukse som er laget for å tåle både regn og vind, vil du finne det hos oss.

Hva er spesielt med våre golfklær til dame?

Det som er unikt med vårt utvalg, er bredden og mulighetene som finnes når det gjelder å kombinere ulike plagg, farger og stiler. Enten du er opptatt av klassiske farger og snitt eller ønsker noe litt mer fargerikt, vil du alltid finne noe som passer akkurat din smak og personlige stil. Videre er det også viktig at våre plagg er av høy teknisk kvalitet med løsninger som gjør dine prestasjoner på golfbanen enda bedre. Praktiske innerlommer for oppbevaring av gjenstander, tommelhull på armene for ekstra varme når temperaturen kryper nedover eller pustende materialer er bare noe av det vi tilbyr.

Materialvalg og pleie av golfklær til dame

Flere av våre plagg er laget av resirkulert polyester for et mer bærekraftig og mindre ressurskrevende resultat. Dette har igjen flere klare fordeler, slik som den utsøkte kvaliteten og komforten som følger med en jakke eller bukse av resirkulert polyester. Derfor er det igjen viktig å stelle med plaggene på en ordentlig måte og i henhold til anbefalinger fra adidas. Våre golfklær til dame varer lengst hvis de tørketromles på lav varme og helst lufttørkes. Videre er det også viktig at klærne ikke renses og at de vaskes på maksimum 30 grader for å unngå krymping eller unødvendig slitasje. Det er også viktig å merke seg at plaggene ikke må blekes eller behandles med varmt strykejern.