alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfbukser for dame

 
[17]

Fokuser på slaget med adidas golfbukser for dame

Sofistikert og avslappet: Våre golfbukser for damer vil friske opp antrekket og ytelsen i ett. Umerkelig på huden, men utmerket i resultatene. Laget for å imøtekomme alle dine vinkler og naturlige bevegelser, vil våre golf bukser inspirere deg til det perfekte slaget. Vi har tenkt på detaljene så du kan holde øye på ballen. Hemmelige lommer og behagelig midjebånd er småjusteringer som vil dempe distraksjonene helt til hull 18. Lang eller til ankelen, løs eller tettsittende, vi har flere former, farger og størrelser som vil komplimentere både deg og økten din. Med en anvendelig balanse av komfort og eleganse, vil våre golfbukser for kvinner fort bli en favoritt, både av og på banen.

Beveg deg fritt med stilige golfbukser for kvinner

Fra første slag til middag på klubben, baneantrekket skal tåle hele dagens rute, uansett om det er en kjølig morgen eller solrik ettermiddag. Våre golfbukser for kvinner er satt sammen av myke og pustende materialer som vil ta deg komfortabelt gjennom runden. Poengkort og markører vil gli behagelig inn i lommer foran og bak, og vil holde seg på plass mens du justerer stillingen. Med elastisitet og støtte akkurat hvor du trenger det vil du aldri miste tillitt i svingen. Med frisk stil og herlig bevegelsesfrihet vil våre golfbukser for damer motivere deg til å gi alt, hele dagen.

Få mest mulig ut av dine golfbukser

Med kraftige materialer og slitesterke konstruksjoner skal det ikke så mye til for å gi dine adidas-klær et lengre liv. Med bare litt oppmerksomhet vil dine golfbukser fortsette å gjøre det beste for deg. Sjekk vår pleieinformasjon og følg instruksjonene om anbefalt vaskeprogram. Riktig temperatur og vaskemiddel kan være det lille ekstra som vil sikre den beste opplevelsen for deg, hver gang.