alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfcaps

 
[59]
Novelty Hat BlåNovelty Hat Blå

Novelty Hat

Gutter Golf

Denim-caps BlåDenim-caps Blå

Denim-caps

Menn Golf

1 / 2
Sideav 2

Skygg for solen med en adidas golfcaps

Det er ikke mye som kan måle seg med at sola skinner, selv om vi i Norge kan nyte alt slags vær. Det er mye glede i at solen endelig titter fram, men vi må også beskytte oss mot den. En super måte å beskytte øynene dine på, er å bruke en golfcaps, en god skyggelue som lager en behagelig skygge der øynene dine kan hvile. Også ansiktet ditt får en pause fra solen da. Det er god UV-beskyttelse i golfcapsen.

Aktiv utendørs i solen

Enten du spiller golf og solen skinner mot deg akkurat i den vinkelen eller du er den på tennisbanen som har solen i ansiktet, så vil en golfcaps gi deg bedre skygge enn bare solbriller og lar deg både se og slå ballen i den rette vinkelen. Golfcapsen er også laget i et fukttransporterende materiale slik at du kan være aktiv og tørr selv om du blir varm i solen. De er laget av et stretchmateriale som gjør at én størrelse passer nesten alle, og den har et fukttransporterende og elastisk pannebånd som gjør at golfcapsen sitter behagelig på hodet. Bremmen er lett kurvet og gir god skygge til ansiktet.

Skygg for solen eller regnet i en adidas golf caps

Ikke la en lav sol eller litt duskregn hindre deg fra en rolig ettermiddag på golfbanen. Vi har golfcapser som beskytter deg mot solen og også mot regnet. Med fuktabsorberende AEROREADY svettebånd og kurvet brem så vil en caps laget av lett materiale passe på at du får fokusere på hullene. En golfcaps som beskytter deg mot regn, har en vannavstøtene overflate som er behandlet uten PFC. Ta en titt på de forskjellige golfcapsene i utvalget vårt og du vil finne en favoritt som passer til deg.