alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Capser

 
[157]
Korn Caps SvartKorn Caps Svart

Korn Caps

Originals

1 / 4
Sideav 4

Stilige og sporty capser til dame og herre

Cap, caps, kaps, skyggelue – kjært barn har mange navn. Den ikoniske og klassiske capsen er både et kult tilbehør og et nyttig hodeplagg. Capsen ble opprinnelig introdusert på 80-tallet som et element innen hiphop-kulturen, og den ble fra tidlig av omfavnet av urbane ungdommer verden over. I dag er det en helt essensiell del av stilen som utgjør casual streetwear. Hos adidas har vi en reppe capser til både herre og dame i ulike farger, modeller og fasonger, og vi er sikre på at du finner noe som setter prikken over i-en på din unike stil.

Bredt utvalg av adidas capser

Ser du etter en klassisk baseball caps? Veg en klassiker i komfortabel bomullskonstruksjon med en perfekt forhåndsformet brem og en stor Trefoil-logo brodert foran. Dette gir deg et ikonisk og sporty look, mens den praktiske justerbare stroppen lar deg tilpasse formen til hodet ditt. Velg mellom en rekke ulike farger, enten du ønsker en lys rosa variant, en knallrød caps eller en klassisk hvit, sort eller blå. Foretrekker du heller en flatbremmet caps? Vis frem adidas-stoltheten din med en caps i Originals-stil med en stor, brodert Trefoil-logo foran. Praktisk stretch og justerbar snapback-lukking bak gjør den ekstra komfortabel. Dersom du ønsker å skille deg litt ut, kan du velge en hverdagscaps med en moderne vri og perforerte 3-Stripes en knallfarge over hodet.

Hvordan vasker du capser?

Mange tror kanskje ikke at det er mulig å vaske capser, men det er det så absolutt. Husk at du ofte svetter i capsen, og dette samler seg langs kanten. Etter flere dagers bruk er det derfor en god idé å vaske vekk disse svetterestene og andre flekker. Følg vaskeinstruksjonene og vask dem på kalde og skånsomme program med skånsomt vaskemiddel, men unngå tøymykner og tørketrommel.