alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfskjørt

 
[31]
Frill Kjole SvartFrill Kjole Svart

Frill Kjole

Damer Golf

Proffe golfskjørt til aktive banedager

Disse golfskjørtene er kanskje proffe, men du trenger ikke være proffspiller for å ha både glede og nytte av dem. Golfskjørt lages med en shorts eller tights på innsiden, som sørger for at skjørtet holder seg på plass gjennom hissige server og slag, og kjappe manøvre frem og tilbake gjennom timesvis med trening. Dette kalles også for skort, nettopp fordi det er en sammensetning av et skjørt og en shorts i en eller annen form. Du holder på dekningen, samtidig som den klassiske golfstilen er på plass. Med moderne materialer som resirkulert polyester, stretch og fukttransport i tightsen eller shortsen på innsiden av golfskjørtet, er dette plagg som passer like godt til lange dager på green og fairway, harde treninger som til en lang dag på jobb. Kolleksjonen med skorts fra adidas lages for å levere både passform, stil og funksjon.

Ta med skorts-stilen hvor som helst

Med innebygget tights under skjørtet har du dekning når det blir varmt på banen, men skorts fra adidas passer ikke bare på vei gjennom runden og jakten på å holde seg under par. Dette er plagg som lages ikke bare for funksjonen sin del, men for stilen sin skyld også. Klassiske golfskjørt kan du bruke hvor som helst, enten du velger å sette det sammen med en tradisjonell polo og et par velkjente, hvite Stan Smith-sko, eller tar det i en helt annen retning. Hvorfor ikke en hettegenser og boblevest? Det er du som bestemmer. Her finner du uansett et utvalg med golfskjørt fra adidas som ikke trenger å stoppe når du har slått siste slag for dagen, og hvor langt du vil ta dem, er helt opp til deg. Ikke hatt på deg et golfskjørt før? Ingen fare – det går raskt å lære seg å elske dette plagget. Skorts får du både med og uten kompresjonspassform i den innebyggede tightsen, og med forskjellige farger og materialer å velge mellom, har du muligens funnet det nye favorittplagget ditt til treningsøkten.