alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klessalg damer

 
[1125]
Genser RosaGenser Rosa

Genser

Damer Originals

Tidenes mest spennende klessalg for damer

Vi har et bredt og meget imponerende utvalg av klær tilgjengelig for kvinner i alle aldre som ønsker å oppgradere garderoben sin med noe av det beste adidas har å by på. Uansett om du er på utkikk etter en atletisk og sporty treningsjakke eller ønsker en klassisk shorts til bruk på fotballbanen vil du finne det hos oss. Hva med en kul vindjakke på klessalg for damer med avslappet passform og flere stilige detaljer, hel glidelås og smarte påsydde lommer foran for praktisk effekt? Dette er en jakke som kombinerer det klassiske adidas-utseendet med en tidløs og moderne appell. Kule detaljer slik som speilvendte logoer og 3-Stripes på mansjettene gir denne vindjakken det lille ekstra. Videre kan det legges til at jakken er laget i nylon for en behagelig opplevelse og har en praktisk strammesnor på hetten som hjelper deg mot forholdene ved behov. Alternativt, for noen som ønsker noe litt mer annerledes, kan vi trygt anbefale en av våre kjoler med blomstrede motiv og rysjer for en kul og tidløs look. Dette er en kjole som passer helt perfekt til bybruk eller på reise, særlig som et tilbakelent valg i varmere klima hvor bukser blir ukomfortable. Laget i en blanding av resirkulert polyester og elastan er kjolen et pustende alternativ for alle som ser etter noe på klessalg damer, hjulpet av den stilige løse passformen og runde halsen for et klassisk uttrykk som fungerer utmerket på hjemmekontoret i tillegg til mer formelle situasjoner.

Hvordan behandler jeg klær kjøpt på outlet damer?

Vi anbefaler at du ikke bleker, bruker tørketrommel eller renser dette plagget for å unngå slitasje og rifter. Kjoler og andre plagg kjøpt på outlet damer bør maskinvaskes med kaldt vann og bør behandles med et kaldt strykejern for å bevare den originale passformen. Materialbruken og stilen gjør at denne også vil passe godt som et sporty alternativ til tennis eller sykling, hvor den vil fungere som et pustende og avkjølende plagg. Våre plagg laget i bomull bør behandles med plagg som har like farger og bør heller ikke blekes siden dette kan skade fargen.