alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sommer · Damer

 
[591]
1 / 13

adidas’ sommerkolleksjon til damer

Selv med våre beskjedne solforhold i nord, er sommeren et sant høydepunkt. Soldagene inviterer til utetrivsel med beachvolley, morgenløpeturer og avslappede kvelder under sola som aldri går ned. Match sommergleden med en sommerlig garderobe fylt med knallfarger og søte pasteller, og tilbehør som solskjermer, solbriller og håndklær fra adidas’ sommerkolleksjon til damer.

Møt solen med en sofistikert stil fra adidas’ sommerkolleksjon til damer

Uansett om du leter etter en sporty bikini eller baselag til de mer kjølige timene på sensommeren, finner du det du trenger i adidas’ sommerkolleksjon til damer. Solen lokker deg ut mer enn vanlig – så gjør mest mulig ut av det, og hold deg aktiv gjennom sommerhalvåret. Spill beachvolley eller svøm på fjorden, og ta lange vaffelpauser med gode venner i allsidige klær som kan brukes fra trening til sosiale lag. Se for eksempel på utvalget av lette tanktopper, sporty kjoler, bodysuits og skjørt samt korte joggedresser i college-stoff, designet i samarbeid med Better Cotton Initiative – som jobber med å forbedre bomullsproduksjonen globalt. Se også etter treningstøy tilpasset sommervarmen, som fukttransporterende tights og løpesko med ventilerende mesh-innlegg.

I tillegg til den ikoniske adilette-sandalen og sporty flipflops, finner du et stort utvalg svømmeutstyr og badetøy i adidas’ sommerkolleksjon til damer. Miks og match med bikinideler i sommerlige farger og stilige adidas-detaljer, eller sofistikerte badedrakter fra for eksempel adidas by Stella McCartney. Fullfør sommergarderoben med sporty tilbehør som solbriller, solbriller, håndklær og caps, samt treningseffektive sokker, ryggsekker og bager.