alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sommerklær

 
[1345]

Gjør deg klar til en aktiv og morsom ferie med sommerklær fra adidas

Solen skinner, temperaturen stiger og nettene blir lyse – endelig er det sommer! Når solen banker på døren, er det imidlertid viktig å ha en sporty og kul sommergarderobe som matcher din aktive livsstil. Det er nettopp derfor du finner et godt utvalg av sommerklær hos adidas som passer til trening og fritid. Ved å justere tilbehøret og tenke kreativt kan du fort style enkelte av plaggene til å passe inn på neste sommerfest! En sporty tenniskjole er et supert eksempel på dette. Uansett hvilke sko og klær du velger, kan du være sikker på at den velkjente adidas-kvaliteten er på plass. Vi utvikler produktene våre med stort fokus på både egenskaper, funksjoner og design, ettersom vi vet at det er viktig at både ytelsen og stilen din er på topp når du skal på trening.

Sommerplagg og sommersko til aktive mennesker

Du finner mange gode basisplagg og basissko i utvalget vårt, for eksempel deilige t-skjorter i jerseystoff. Badesandaler og sneakers er også et must på sommerhalvåret. Det er også vanskelig å la være å nevne badetøy når vi først snakker om sommergarderoben. Vi har badetøy og bikinier som passer bra for bådet strandlivet og for fitness-svømming. Egenskapene inkluderer klorresistent og UV-beskyttende materialer, samt strømlinjeformede snitt som minker motstanden i vannet.

Kjølende og fukttransporterende materialer

Valg av materialer er svært viktig når du skal kjøpe treningstøy til bruk om sommeren. Våre shortser og trøyer puster godt og har ventilerende egenskaper, slik at du ikke føler deg for klam og svett. Disse plaggene lages ofte av polyester, et materiale som er svært godt egnet for treningsklær. Passformen kan variere etter tiltenkt bruk. Velg gjerne lette og ledige plagg til fritidsbruk, mens tettsittende plagg ofte foretrekkes til løping og annen trening.