alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Supernova joggesko

 
[52]
1 / 2
Sideav 2

Flotte klær og sko med adidas Supernova

adidas Supernova er en kolleksjon med stilige og praktiske treningsklær til både herre og dame. Her finner du alt fra vannavstøtende jakker som er laget for løping hver eneste dag – uansett vær – til lette og komfortable løpetights med høyt liv og perfekt passform. På varmere dager kan du velge løpeshorts med innebygget bokser for ultimat komfort som både kontrollerer fuktigheten og holder deg komfortabel – enten det er hverdagstrening eller konkurransedag. Praktiske lommer gjør at du enkelt kan ta med deg det mest essensielle samt at du har telefonen i nærheten. Du finner også komfortable adidas Supernova joggesko som er laget for mengdetrening her. Mellomsålene er laget i en kombinasjon av responsiv Boost-demping og EVA-blanding som sørger for ekstra stabilitet.

Ta et steg fremover med Supernova+

Hva er de viktigste elementene løpere ser etter i løpesko? Komfort, komfort og komfort! Med Supernova+ sikres du et økt fokus på komfort samtidig som energien og kraften du gir fra deg utnyttes på best mulig måte. Fleksibiliteten og støtten kommer blant annet fra skoens overdel – en pustende lettvekter, laget av 100 prosent resirkulert polyester. Gå inn i fremtiden med adidas Supernova, og få økt komfort uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Ta godt vare på treningsutstyret ditt

Uansett hva slags adidas Supernova-klær og -sko du skaffer deg, må du huske å ta godt vare på det for at det skal vare lenge. Produktene er laget av kvalitetsmaterialer med tekniske egenskaper som varer lenge ved riktig behandling. Dette innebærer ofte å unngå bruk av tørketrommel og skyllemiddel, samt å bruke skånsomt vaskemiddel og følge anbefalte vaskeinstruksjoner. Skoene kan enkelt tørkes av med en våt klut, og sålen vaskes med grønnsåpe eller andre skånsomme vaskemidler om nødvendig.