alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Supernova joggesko

 
[161]
1 / 4
Sideav 4

Flotte klær og sko i Supernova-kolleksjonen til adidas

Supernova er en kolleksjon med stilige og praktiske treningsklær til både herre og dame. Her finner du alt fra vannavstøtende jakker som er laget for løping hver eneste dag – uansett vær – til lette og komfortable løpetights med høyt liv og perfekt passform. Vi har også en rekke flotte gensere med egenskaper som trekker svetten bort fra huden din for å holde deg tørr i alle situasjoner og med refleksdetaljer som hjelper deg å bli sett. På varmere dager kan du velge løpeshorts med innebygget bokser for ultimat komfort som både kontrollerer fuktigheten og holder deg komfortabel, enten det er hverdagstrening eller konkurransedag. Praktiske lommer gjør at du enkelt kan ta med deg det mest essensielle og at du har telefonen i nærheten. I tillegg til klær i alle slags varianter og størrelser, finner du komfortable Supernova joggesko som er laget for mengdetrening. Mellomsålene er laget i en kombinasjon av responsiv Boost-demping og EVA-blanding som sørger for ekstra stabilitet. Overdelen er laget i et luftig mesh-materiale som gir både god ventilasjon og støtte. Skoene finnes i en rekke ulike utforminger, farger og størrelser, og vi er sikre på at du finner akkurat det du er på jakt etter i Supernova-kolleksjonen til adidas.

Ta godt vare på treningsutstyret ditt

Uansett hva slags Supernova klær og sko du skaffer deg, må du huske på å ta godt vare på det for at det skal vare lenge. Produktene er laget av kvalitetsmaterialer med tekniske egenskaper som varer lenge ved riktig behandling. Dette innebærer ofte å unngå bruk av tørketrommel og skyllemiddel, samt å bruke skånsomt vaskemiddel og følge anbefalte vaskeinstruksjoner. Skoene kan enkelt tørkes av med en våt klut, og sålen vaskes med grønnsåpe eller andre skånsomme vaskemidler om nødvendig. På denne måten vil skoene og klærne dine holde seg fine og funksjonelle i lang tid.