alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golftilbehør

 
[89]
Med golftilbehør fra adidas får du det lille ekstra, som tar både golfspillet og stilen din til neste nivå. Produktene er laget med smarte materialer og innovativ teknologi som virkelig lar deg prestere.
Garment Duffelbag GråGarment Duffelbag Grå

Garment Duffelbag

Golf

Golf Skobag GråGolf Skobag Grå

Golf Skobag

Menn Golf

Denim-caps BlåDenim-caps Blå

Denim-caps

Menn Golf

HYBRID DUFFLE GråHYBRID DUFFLE Grå

HYBRID DUFFLE

Menn Golf

Novelty Hat BlåNovelty Hat Blå

Novelty Hat

Gutter Golf

1 / 2
Sideav 2

Sport, stil og livsstil med golfutstyr fra adidas

Golf er en livsstil. Blant det du finner av golfutstyr fra adidas kan du gå fra å bare spille golf, til å leve golf. En klassisk caps skjermer ansiktet ditt fra solen på banen, samtidig som den fint kan brukes til hverdags. En golfbag med hjul er svært praktisk å ha under golføkten, men også når du skal ut og reise. Et vendbart belte i polyester med et justerbart lukkesystem med spenner gjør det enkelt å ha alt på plass, både på og av banen.

For golfspillere og golftittere

Du trenger ikke å spille golf for å leve golf. Om du rett og slett er mer opptatt av å se på spillet, kan du også finne golfutstyr fra adidas som tillater deg å bringe sporten inn i hverdagen. Hva med en golfklokke eller en golfparaply? Uansett hvilke aktiviteter du har i tankene, kan du finne tilbehør som tar deg og stilen din til neste nivå her hos adidas. En golflue holder deg varm gjennom vinteren, et par golfsolbriller beskytter deg mot solen, og en solhatt til barn beskytter små hoder i varmen. Uansett hva du er på utkikk etter kan du finne det du trenger av golfutstyr hos adidas, slik at både hverdagen og golfspillet blir litt enklere.

Varme og kalde dager

Hos adidas finner du golfutstyr og golftilbehør både til varme og kalde dager, som egner seg både på og av banen. En golfhals holder nakken varm mens du gjør deg klar til neste slag, eller mens du pendler til jobb. Et par ankelsokker holder føttene dine komfortable i både golfsko og sneakers. Det meste av det du finner av golfutstyr hos adidas kan enten håndvaskes eller vaskes på kaldt program med skånsomt vaskemiddel. Det skal ikke mer til. Og vips, så er du klar for nye golfeventyr.