alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Golfutstyr og golftilbehør

 
[72]
1 / 2
Sideav 2

Ta nivået ditt til nye høyder med nytt golfutstyr og golftilbehør

Det er ingen tvil om at det rette utstyret kan gjøre opplevelsen enda bedre, og nettopp derfor finner du et stort og variert utvalg av golfutstyr og golftilbehør her hos oss. Vi har golfing equipment til både nye og erfarne spillere, ettersom vi mener at alle har rett på kvalitetsutstyr som varer lenge. Enhver golfspiller er derfor velkommen til oss for en hyggelig handel. Vi har for eksempel sokker med vattert såle og ribbestrikkede kanter for å kunne ivareta best mulig komfort hele dagen gjennom – du tilbringer tross alt mye tid på beina når du skal innta fairwayen. En god hatt med solskjerming er også et must. Det er tross alt ikke lett å se hvor du treffer når solen blender synet ditt. En elegant golfhatt med buet brem er en favoritt blant mange spillere – kanskje den også blir din favoritt nå? Eller hva med en lekker caps som like fint kan brukes utenom golfbanen også?

Vi har golf utrustning for dedikerte golfspillere

Så lenge du er dedikert til sporten, så trenger du riktig golfutstyr og golftilbehør. I tillegg til klassisk tilbehør som hatter, sokker og belter i ekte golfstil, trenger du også en lekker golfbag til å oppbevare køller og baller i. Vi kan tilby deg både klassiske duffelbags som du slenger over skulderen og praktiske koffert-bager med hjul og håndtak. Sistnevnte passer ypperlig for deg som skal begi deg ut på golfreiser og ønsker å bære golfutstyret ditt trygt med deg fra A til Å, ettersom de er robuste, slitesterke og enkle å trille. En duffelbag passer bra til hverdagsbruk når du skal til og fra golfbanen, og du kan faktisk også bruke den som en vanlig bag. Uansett hva du velger, kan du føle deg trygg på at du velger produkter i ekte adidas-kvalitet.