alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golf bukser for menn

 
[49]
3 STRIPE PANT Beige3 STRIPE PANT Beige

3 STRIPE PANT

Menn Golf

ULT365 PANT BeigeULT365 PANT Beige

ULT365 PANT

Menn Golf

1 / 2
Sideav 2

Legendariske design med golfbukser for menn?

adidas sitt utvalg av golf bukser for menn byr på ekte ikoniske stiler. Trefoil og 3-Stripes vil også pryde designet som gir prikken over i-en. Disse golfbuksene til herre er dermed designet for å passe din aktive livsstil.? Materialet er av polyester, resirkulert polyester, elastan og nylon. Golf bukser for menn har beltehemper, slik at du kan matche et flott belte til stilen din. Dette gir et skikkelig elegant preg. Passformen på buksene varierer mellom vanlig, smal, tettsittende og løsere passform. Det elastiske materiale bidrar med komfortabel bevegelsesfrihet på bukser med smale passformer. Noen av modellene er designet med UV-faktor over 50 pluss, for den som skal spille golf ute i stekende sol. Utvalget finnes i flere flotte farger og stiler som du enkelt kan finne gleden med. En flott polo-skjorte vil passe flott med en buksen.

Slitesterke bukser som puster

Buksene har funksjoner som virker fukttransporterende med tvill til fordel for å unngå å fryse og holde varmen i musklene. Dette byr på tørr komfort og en flott slitestyrke som klarer seg gjennom flere runder med golf. Lommer foran og bak vil ha plass til hansker eller en ekstra tee. Til kjøligere dager vil en robust bukse med spesielt strikket stoff med stretch gi deg nok varme, uten at det går ut over bevegelsesfriheten eller komforten. Med en børstet innside gir det en ekstra myk følelse på kjøligere dager. Det finnes selvfølgelig bukser som kan brukes hele året designet med fiskebeinsmønstre og strikkede stoffer for et mer moderne preg. Med elastiske konstruksjoner gir det en fantastisk fleksibilitet. Tenker du deg noe som kan passe utenfor banen, så går du for buksen som er inspirert av gatestilen. Buksens myke nylon med lett stretch lar deg få ta en sving eller to på banen før du tar turen innom klubbhuset.