alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golf · Shorts

 
[32]
Shorts HvitShorts Hvit

Shorts

Menn Golf

Form, fokus og frihet i golfshorts fra adidas

Hver detalj teller i å oppnå den perfekte golfsvingen. Slå deg ut fra tee med stilfulle shorts som ikke hindrer, men snarere hjelper deg i å oppnå den bevegelsen du trenger i ben og hofter for å oppnå din sving, og være maksimal komfortabel gjennom hele spillet. adidas har slått seg inn i golfverdenen og oppnådd en kombinasjon av tidløs eleganse og smarte løsninger i tekstil og snitt, som gjør at dette er golfshorts som passer for enhver spiller – uavhengig av nivå, og lar deg se like bra ut før og etter golfspillet. ?Med golfshorts som da er både frie i snittet, som lar deg bevege deg, klassiske i utseendet og flotte i fargene får du noe som ser bra ut, uten å hindre deg. Vel så viktig er de smarte tekniske detaljene, her får du golfshorts med UPF 50+ UV-beskyttelse, fukttransporterende og elastisk materiale som sørger for komfort og beholder bevegelsesfriheten og integriteten i plagget. En videre smart løsning er gripebånd? på innsiden av livet som holder skjorten på plass mens du konkurrerer. Smarte, og elegante lommer gir deg også plass til ekstra penger eller hansker. Stil, og komfort: Det er hva en 3-Stripes eller Trefoil markerer på din shorts.

Se bra ut, og spill godt, du trenger ikke velge

Vi tør si vi har slått et slag for å få til en perfekt kombinasjon av form og funksjon i våre golfshorts. ?Om du ser etter slim fit golfshorts eller løsere varianter, har vi noe for deg, du finner en god kombinasjon, eller balanse, mellom løs og tettsittende i vår kolleksjon av golfers shorts. En allsidighet som lar deg gå rett fra banen til klubbhuset, og med nevnte tekniske løsninger er spillet en lek, og stilen velholdt hele dagen gjennom.