adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Golfsko

 
[77]
1 / 2
Sideav 2

GOLFSKO

Riktige golfsko gir deg godt grep og utmerket holdning, slik at du kan spille golf i timevis og gå fra hull til hull med selvtillit og seiersvilje. Når du har ekstra stabilitet mens du svinger golfkølla, får du presisjonen du trenger for at alle slag teller. Med den perfekte støtten kan du spille lengre – og bedre. Golfsko-kolleksjonen fra adidas inkluderer:
  • Golfsko for herre
  • Golfsko for damer
  • Golfsko for barn
  • Golfsko uten knotter
  • Golfsko med knotter
  • Vannbestandige golfsko
Slik velger du de beste golfskoene
Passform, stil og værforhold er viktige faktorer når du velger golfsko. Det er en grunn til at profesjonelle golfspillere tar fottøy så seriøst – og det bør du også gjøre. Med perfekt stabilitet, komfort og energisk passform som utgangspunkt, spiller du en mer fokusert omgang – med bedre resultater.
Riktig passform for golfsko
Dette er en av de viktigste aspektene ved godt golfspill. De aller fleste har én fot som er noe større enn den andre, så du bør alltid sørge for at du velger en golfsko som er mest komfortabel for den største foten. Du bør heller ikke glemme at temperatur og bevegelse også påvirker størrelsen på foten. Golfsko bør være strammere på midten av foten for å gi økt støtte når du svinger kølla. Vi anbefaler at du har litt over en centimeters rom mellom stortåen og skotuppen.
Golfsko med eller uten knotter
Den ultimate stabiliteten får du utvilsomhet med golfsko med knotter, eller pigger. Strategisk plasserte knotter i asymmetrisk design gir flott passform uansett hvordan du svinger. I moderne tid har imidlertid også golfsko uten knotter klart å fusjonere utmerket stabilitet med allsidighet. Sånn sett kan golfspillere nå gå i de samme skoene hjemmefra via bilen til golfbanen uten å måtte skifte sko. Vær imidlertid oppmerksom på at golfsko med knotter fortsatt gir mer lateral stabilitet når de sammenlignes med golfsko uten knotter.
Værbestandige golfsko
Været spiller ikke bestandig på lag når du endelig får tid og mulighet til å ta en runde på golfbanen. Heldigvis er golfsko fra adidas laget med holdbare vannbestandige materialer som gjør at du kan kose deg på banen uansett vær. Enkelte modeller er dessuten designet for mer ekstreme værforhold, og golfsko med climacool® eller climaheat® regulerer temperaturen gjennom dagen.
Spill lengre med BOOST™
Den innovative BOOST™-teknologien har energigivende egenskaper og gir økt ytelse under treningen. På grunn av den strategisk plasserte dempingen kan du spille lenger og med mer energi. BOOST™ er en sann revolusjon på golfbanen, og teknologien er tilgjengelig i golfsko for menn, damer og barn. Utforsk den siste kolleksjonen med golfsko med BOOST™ fra adidas.