alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfsko

 
[95]
1 / 2
Sideav 2

Gjør suksess på banen med gode golfsko fra adidas

Det rette paret med golfsko kan bidra til at du yter bedre på golfbanen. Ettersom du blir stående på beina over lengre perioder, er det viktig å ha sko som sitter godt, er behagelige og gir deg støtte underveis i spillet. I tillegg bør skoene gi deg et godt grep og ha riktig passform for foten din. Vi har golfsko både med og uten pigger. Modeller med pigger eller knotter gir bedre stabilitet, og mønsteret er strategisk plassert for at du skal få godt grep. Sko uten knotter er imidlertid svært allsidige. Vi anbefaler at du tenker over hvilke du trenger, og du kan eventuelt vurdere å ha flere varianter og bytte etter behov.

Økt komfort med adidas golf sko

Du får økt komfort og utmerket demping når du velger adidas golfsko, takket være den avanserte BOOST™-teknologien. Du får mer energi og kan dermed yte bedre når du velger funksjonelle sko med gode egenskaper som dette. Teknologien er tilgjengelig i både herre- og damemodeller. Du kan også vurdere å investere i vanntette og vannavstøtende sko for golfspillere. Da kan du komme deg ut for å spille golf i omtrent all slags vær.

Piggfri golfsko fra adidas

Utvalget består også av mange gode piggfrie golfsko fra adidas. Mange av disse modellene har en Adiwear-yttersåle som lages av Traxion-gummi. De fås også med Fitfoam-demping og Torsion-X stav, samt en overdel av Primeknit. Alt i alt, så er dette avanserte golfsko som er fullspekket av spennende detaljer. Det beste av alt er at alle de avanserte egenskapene fullføres med et lekkert design. Du kan velge mellom ulike farger og mønstre, slik at du finner noe som passer utmerket for nettopp din stil. Dersom du vil gjøre antrekket komplett fra topp til tå, så har vi også annet golftilbehør og golfklær som matcher dine nye flotte sko.