alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Løping · Menn

 
[649]
1 / 14

Løpeutstyr til menn

Har du nettopp startet med løping eller er du kanskje mangeårig maratonløper? Uansett hvilket forhold du har til løping, finner du mye å titte på i utvalget løpeutstyr til menn fra adidas.

Løpeutstyr til menn: Klær

Det er ingen tvil om at det er nyttig å gå til innkjøp av løpeoptimaliserte klær tilpasset årstiden. Det tar nemlig ikke lang tid før du kjenner at behovene skifter etter som året går. I solen trenger du nedkjølende materialer, som Climacool, og det kan lønne seg å gå for korte shorts og lette topper – så du holder deg nedkjølt. De samme klærne byr på utfordringer når høstmørket senker seg, og på vintertid er det viktig med varmeisolerende klær, så du holder på varmen ute blant elementene. Velger du mer tettsittende løpeklær med varmeeffekt og god ventilering, er du på god vei i mer kalde temperaturer.

Løpeutstyr til menn: Sko

Det er mye å tenke på når du skal velge løpesko, inkludert teknologi, stil og eget ferdighetsnivå. Demping, grep og stabilitet er stikkord du ikke kommer utenom, og det er helt klart viktig at du tenker godt gjennom hva som er viktig for deg og ditt ferdighetsnivå før du velger løpesko. En annen viktig faktor er hvilke overflater du kommer til å løpe mest på. Du finner sko tilpasset løping på vei, baner og i terreng fra adidas. Baneløpssko har som regel pigger i yttersålen og er designet for akselerasjon, høye hastigheter og sprintøvelser. Terrengløpesko gir ekstra beskyttelse og grep under ustabile forhold, og kommer gjerne med vannbestandig overdel og vanntett GORE-TEX-fôr. Spesialdesignede yttersåler sikrer best mulig grep selv ved våte og ustødige forhold. Det største utvalget finner du imidlertid i løpesko til veioverflater.

Løpeutstyr til menn: Tilbehør

Hos adidas finner du finner løpetilpasset tilbehør som løpebelter, mobilholdere, løpecaps og løpespesifikke sokker med ergonomisk passform og ekstra demping. Når det blir kaldere i været, er det utvilsomt nyttig med luer eller pannebånd i fleece og med refleksdetaljer.