alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løping · Menn

 
[630]
Ultra 4DFWD Sko SvartUltra 4DFWD Sko Svart

Ultra 4DFWD Sko

Løping

1 / 14

Få pulsen opp i løpeklær til herre

Helt fra sko og shorts til t-skjorte og jakker, lager adidas den fineste kolleksjonen som du kan drømme om. adidas løpeklær til herre viser ikke bare klasse og stil, men også en utsøkt skreddersydd stil og en solid kunnskap om hva kravstore atleter krever fra idrettsklærne sine. Først og fremst må du velge løpesko som passer til det underlaget som du skal løpe på, enten du skal løpe på bane, asfalt eller i terreng. Når du har skoene på plass, kan du velge på øverste hylle etter adidas løpeklær. Enten du foretrekker å jogge i tettsittende treningstights, tights med lett kompresjon eller shorts, har adidas et stort utvalg i et fuktkontrollerende materiale som lar deg løpe tørt gjennom kilometer etter kilometer.

Legg deg helt opp i teten med adidas løpeklær

Enten du skal ut for å konkurrere mot en konkurrent eller du utfordrer deg selv, vil adidas løpeklær til herrer hjelpe deg å oppnå de målene du setter deg. Velg en topp og en shorts med fuktkontrollerende tekstil som holder deg tørr selv etter flere mil. Løpe-t-skjorter i lett vekt og som svaler deg når du blir varm, er bare noe av det som holder deg komfortabel når du løper i de klassiske 3-Stripes. Velg mellom en t-skjorte eller en singlet. Hiv over en adidas treningsjakke mens du varmer opp. Velger du adidas løpeklær laget av resirkulert polyester, er du med på å redusere klimaavtrykket ditt og deltar i programmet vårt for å redusere plasten i havet. Kvaliteten ligger et steg foran og lar seg ikke redusere selv med resirkulerte tekstiler, men forbedres heller gjennom den innovative teknologien som ventilerer og holder deg tørr, kilometer etter kilometer, mil etter mil. Du vet at du tar ledelsen, når du velger adidas løpeklær.