alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennis · Menn

 
[146]
1 / 4
Sideav 4

Tennisutstyr til menn

Uansett om du sikter etter Wimbledon eller den lokale tennisbanen, blir du fort kampklar med tennisutstyr til menn fra adidas. Smidighet, hastighet og fokus er nøkkelord for deg som ønsker å bli god i tennis – og hvis du vil komme seirende ut av kampen, må du forberede deg godt. Velg og vrak mellom klær og sko og annet tennisutstyr til menn fra adidas, og vis publikum hva du er god for fra kampstart til seier!

Velg gode tennissko fra adidas

Av alt du trenger av tennisutstyr til menn, er gode tennissko åpenbart en utrolig viktig komponent! De er designet med ulik grad av komfort, demping, stabilitet og grep, avhengig av hva du trenger for å bli klar til kamp. Med god demping – for eksempel med adidas’ BOOST-teknologi – absorberes støt når du hopper og kaster deg mot ballen, og mellomsålen støtter fotbuen ved hver dreining. En rekke tennissko fra adidas er laget med lette overdeler i mesh som sikrer pustende egenskaper og nedkjøling under intense økter. Se gjerne også etter sko med Torsion System-teknologi, som sikrer et høyt nivå av stabilitet under kamp, samt en slitesterk Adiwear-yttersåle og en støttende Sprintframe-ramme.

Kom seirende ut av kampen med tennisoptimaliserte klær

Gode tennisklær er en viktig komponent av tennisutstyr til menn både for motivasjonen og ferdighetene – spesielt hvis du velger tennistøy som er optimalisert og spesialdesignet for tennisformål. Se for eksempel etter teknisk avanserte materialer som transporterer svette bort fra huden, og gir ventilasjon og komfort i kampens hete. Du finner praktiske poloskjorter og treningseffektive shorts og tanktopper, i tillegg til mer varme plagg til når sommervarmen falmer og høsten tar over – eller når du spiller på innendørsbaner. Når du har alt du trenger av tennisutstyr til menn, kan du flytte fokus til kampen!