alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tennisklær

 
[132]
1 / 3
Sideav 3

TENNISKLÆR

Hvis du spiller for å vinne i tennis, må du være rask på føttene, ha god smidighet og enestående fokus. Og de riktige tennisklærne fra adidas! Våre tennisklær er designet for å gi deg fordeler ute på banen gjennom teknisk avanserte materialer som transporterer bort svetten og gir ventilasjon og komfort i kampens hete. Utvalget av tennisklær fra adidas er designet for full bevegelsesfrihet, så du kan levere til kampslutt, og inkluderer:
  • Tennis-t-skjorter
  • Tenniskjoler og -skjørt
  • Tennisshorts
  • Tennistanktopper
  • Hettegensere
  • Treningsbukser
Slik velger du riktige tennisklær for deg
Uansett om du forbereder deg til trening eller ditt livs største kamp, er riktige tennisklær første trinn mot suksess på banen. Når du har fått på plass gode tennissko, kan du flytte fokus til hvilken type skjorte du er ute etter – polo eller tanktopp? Foretrekker du shorts eller skjørt i det gode været, eller kanskje en tenniskjole for den ultimate feminine looken? Når sommerhalvåret går mot slutten, kan det være greit å ha flere lag – som hettegensere, varme overdeler og treningsbukser. Og når alt dette er på plass, kan du fokusere på det aller viktigste: selve tenniskampen.