alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennisshorts til herre

 
[22]
Tennisshortsene til herre som du finner hos adidas er konstruerte med blant annet resirkulert polyester og elastan, noe som gir deg en herlig bevegelsesfrihet slik at du fullt ut kan perfeksjonere hvert slag.

Tennisshorts til herre for en allsidig hverdag

Det er ikke bare på tennisbanen at tennisshortser til herre kommer til rette. Med stilige design og en komfort som du nok ikke vil være foruten, blir disse shortsene gjerne med videre inn i hverdagen. Velg blant stilige mønstre og farger, eller gå for en klassisk og nøytral variant som sømløst glir inn med resten av garderoben din. Du finner shortser med et klart atletisk uttrykk, og også modeller som passer inn i en mer raffinert stil – her kan du altså virkelig finne en shorts som passer akkurat deg og din stil.

Finn inspirasjon med herreshortser til tennis

Når du er kledd for suksess, så er suksess også mer sannsynlig. Derfor er tennisshortsene til herre som du finner hos adidas designet for at nettopp du skal kunne yte maks på tennisbanen – hver gang. Herreshortsene til tennis er laget med bevegelige og behagelige materialer som resirkulert polyester og elastan, som lar deg fokusere på det som virkelig teller. Mesh-paneler gir deg god luftig kampen igjennom. Med lommer spesialdesignet for tennisballer er du alltid klar for neste serve, og du kan jobbe med å perfeksjonere spillet ditt uten distraksjoner.

Bruk og vask

Du lurer kanskje på hvordan du best mulig kan ta vare på den nye shortsen din, og svaret er heldigvis enkelt. De fleste shortsene bør vaskes på kaldt og skånsomt program med skånsomt vaskemiddel, og uten bruk av tøymykner. Heng gjerne shortsen til tørk, med mindre dens spesifikke vaskeinstruksjon tilsier noe annet. Unngå rens og blekemidler for å best mulig bevare fargen og kvaliteten til plagget. På en, to, tre er du altså klar til neste tenniskamp og hverdagen ellers.