alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Tennisklær til dame

 
[78]

Hurtigtørkende materialer og fukttransporterende egenskaper lar deg fokusere på det som virkelig teller, i full komfort. Tennisklær til dame som du finner hos adidas er designet for nettopp det – og deg.

Tennis Match Skjørt
Club Tennis Tanktopp
Tennis US Series Match Tanktopp
Tennis Match Tanktopp
Club Tennis T-skjorte
Club Tennis Tanktopp
AEROREADY Tennis Tanktopp
Club Tennis T-skjorte
Club Tennis Shorts
Club Tennis Shorts
Tennis Match Skjørt
Club Tennis Graphic Tanktopp
Club Tennis Skjørt
Tennis Y-Tanktopp
Tennis Match Skjørt
Club Tennis Shorts
Club Tennis Pleated Skjørt
Melbourne Tennis Woven Bukse
Tennis U.S. Series Ergo Printed Shorts
Tennis London Shorts
Tennis Match Tanktopp
Tennis U.S. Series Y-kjole
Club Tennis Graphic Skjørt
Club Tennis Graphic Skjørt
Club kort tennistights
AEROREADY Tennis Tanktopp
Tennis Y-Tanktopp
Tennis Y-Tanktopp
Tennis U.S. Series Crop Topp
Tennis London Match Tanktopp
Tennis Freelift T-skjorte
Club Tennis Poloskjorte
Tennis Y-Kjole
Club Tennis Graphic Tanktopp
Melbourne tennisjakke
Tennis London Crop Top
Club Tennis Poloskjorte
TENNIS Y-DRESS HEAT.RDY
Tennis Match Leggings
Tennis Rich Mnisi Premium Skjørt
Paris Tennis Match Skjørt
Paris Tennis Match Skjørt
Tennis Rich Mnisi Primeknit Kjole
1 / 2
Sideav 2

Tennisklær til dame gir det du trenger

Hos adidas finner du et stort utvalg av tennisklær til dame som lar deg ta spillet ditt til neste nivå. Hurtigtørkende materialer, teknologier som AEROREADY som holder svetten borte fra kroppen, og ikke minst klær med god bevegelsesfrihet, lar deg gi 100% for hvert slag. Velg mellom ulike plagg og passformer, så du kan føle deg så komfortabel og selvsikker som mulig – hver gang.

Vær deg selv i klær til tennis for dame

Hos adidas vil vi være inkluderende, og det innebærer å produsere et utvalg av klær til tennis for dame som passer ulike smaker og fasonger. Du kan også velge mellom mange forskjellige farger og mønstre om du vil ha et mer iøynefallende uttrykk, og du finner selvfølgelig også de mer nøytrale og nedtonede variantene som får motstanderen din til å skjelve i knærne. Hvis du ønsker å holde looken feminin på banen kan du gå for et tennisskjørt eller -kjole, for eksempel med en bryterygg som gir armene dine full frihet for hvert slag. Uansett om du går for noe fargesprakende, ensfarget, skjørt eller shorts, så skal du kunne være deg selv i tennisklær til dame.

Bevar looken lenge

Når du har funnet ditt nye tennisantrekk, så vil du selvfølgelig at det skal vare og se bra ut lengst mulig. De fleste plaggene skal helst vaskes på 30 grader med skånsomt vaskemiddel, og du bør stort sett unngå tøymykner, blekemidler, strykejern og rens, med mindre ditt spesifikke plagg spesifiserer noe annet. Husk selvfølgelig å vaske klærne med lignende farger for å unngå misfarging og for å bevare looken din.