alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennissko til dame

 
[53]
1 / 2
Sideav 2

Tennissko til dame med tekniske fordeler

Her finner du både stilige og pustende tennissko til dame, med polstrede såler som gir energien du bruker tilbake. Dette er atletiske sko med flere farger og mønstre å velge mellom. Du finner sko med ventilerende egenskaper og fuktighetskontroll, som gir den fordelen at du slipper å bli klam og våt på føttene. Frisk luft trekkes inn, mens svette og varme skyves ut. De slitesterke materialene beskytter mot slitasje når du trener på banen.

Innovativ demping i teknologisk designede tennissko for damer

Tennissko for damer med pustende egenskaper gjør at du ikke blir klam på føttene, slik at treningen din kan være akkurat så intens som du ønsker. Når du er komfortabel på trening, så får du anledningen til å yte ditt beste uten begrensninger med tennissko til dame fra adidas. Når det i tillegg er slitesterk gummi over tærne og hælen, så er du rustet til kampens hete. Sko med demping i sålen gir komfort og støtte ved hopp og raske bevegelser. Er du på profesjonell turnering, så bør du satse på en tennissko med teknologiske funksjoner som sikrer høy stabilitet under kampen.

Vedlikehold skoene dine

Du kan enkelt ta vare på skoene dine ved å følge instruksene som følger med skoparet, noe som kan variere litt fra modell til modell. Det vanligste er å fjerne skitt ved å slå sålene mot hverandre, og deretter bruke en kost til å skrubbe bort all resterende skitt på skoene. Videre kan du bruke en vaskeklut dyppet i varmt vann og en mild såpe til å tørke over eventuelle flekker. Deretter renser du kluten i varmt vann for å fjerne såpen som er igjen på skoene. Tørk dem på vanlig romtemperatur innendørs.