alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tennissko til dame

 
[126]
1 / 3
Sideav 3

Tennissko til damer

Smidighet, hastighet og fokus er nøkkelord for deg som ønsker å bli god i tennis. Hvis du vil vinne, trenger du stabilitet, fleksibilitet og god støtte – noe du bare får med gode tennissko. Med bare nettet mellom deg og motstanderen settes ferdighetene dine på prøve, og du trenger gode kort for å komme deg vinnende ut av kampen. Et slikt godt kort er gode tennissko til damer fra adidas.

Slik velger du tennissko til damer

Uansett om du sikter mot Wimbledon eller den lokale tennisbanen, blir du fort kampklar med tennissko fra adidas. Tennisskoene til damer er designet med ulik grad av komfort, demping, stabilitet og grep – avhengig av hva du trenger for å bli klar til kamp. En rekke tennissko til damer fra adidas er laget med lette overdeler i mesh som sikrer pustende egenskaper og nedkjøling under intense økter. Med god demping absorberes støt når du hopper og kaster deg mot ballen, og mellomsålen støtter fotbuen med hver dreining.

Se etter sko med BOOST-demping hvis du er ute etter best mulig demping av støt ved hopp og raske bevegelser. BOOST-sålen består av flere tusen lag med skumkapsler som er bundet sammen ved hjelp av damp, og denne mellomsåleteknologien har satt en ny industristandard som i dag benyttes i alt fra løpesko til fritidssko – og tennissko. Denne formen for kompromissløs energiretur kan være svært hensiktsmessig på tennisbanen. En rekke tennissko til damer kommer dessuten med Torsion System-teknologi som sikrer et høyt nivå av stabilitet under kamp, samt en slitesterk Adiwear-yttersåle og en støttende Sprintframe-ramme. Sørg for at du også ser etter såler som passer underlaget du spiller på, slik at du sikres optimaliserte sko til din bruk – uansett om det er innendørs, på grusbaner eller på gresset i Wimbledon.