alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tennis skjørt og kjoler

 
[24]

Ta over kampen i full stil med tennis skjørt og kjoler

Du sprinter over banen. Du har stålkontroll. Ballen suser i full fart, og seieren er overlegen. Ja, vi vet hvor viktig det er å ha klær som lar deg yte maksimalt når det teller som mest. Det er derfor vi kan tilby et stort utvalg av høytytende og funksjonelle tennis skjørt og kjoler. Det beste av alt? Designet er rett og slett rålekkert, og plaggene preges av en uanstrengt, sporty eleganse. Se gjerne etter klassiske nøkkelplagg som tennisskjørt med 3-Stripes og Trefoil-emblem for å fremheve den ikoniske adidas-stilen. Tennis skjørt og kjoler fra adidas lages hovedsakelig av hurtigtørkende materialer som puster godt. Svette og fuktighet fjernes raskt og effektivt for å sikre god komfort. Mange av plaggene fås med praktiske detaljer som brede midjebånd som sitter godt på under hele kampen. Du finner også plagg med integrerte tights, dersom du ønsker ekstra dekning.

Tennisskjørt og tenniskjoler som ikke distraherer deg fra spillet

Se gjerne etter pustende HEAT.RDY for å velge kjølende tennis skjørt som sitter mykt mot kroppen, slik at du kan ha fullt fokus på spillet. Stoffet er samtidig elastisk nok til at du kan bevege deg fritt, selv for plagg som har et tettsittende design. Utover dette har du et stort utvalg av fasonger og farger å velge blant. Du finner både korte og lange skjørt i utvalget, samt en rekke stilige tenniskjoler som er skapt for en aktiv livsstil. Enkelte modeller er laget av resirkulert plast fra havet. Disse er midt i blinken for deg som ønsker å ta et miljøbevisst valg i hverdagen, samtidig som du kan være sikker på at du får produkter av svært høy kvalitet. Du medvirker dermed til mindre sløsing av ressurser, og du får lekre tennisklær som du kan bære stolt lenge.