alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tenniskjoler

 
[36]
Når du hiver deg etter ball etter ball er du avhengig av et antrekk som klarer å holde følge med deg. Tenniskjolene fra adidas er spesialdesignet for å gi deg nettopp den bevegelsesfriheten du trenger.

Full fres med tenniskjoler

Når du er investert i spillet, så er det ingenting som skal holde deg tilbake – og særlig ikke klærne dine. Med en tenniskjole i et stoff som følger og legger til rette for dine bevegelser kan du gi full fres fra første slag. Fuktkontrollerende AEROREADY forsikrer at svetten holdes borte fra kroppen din, slik at du kan prestere i komfort, mens et bredt midjebånd gir en behagelig passform. En kjole med forlenget bakstykke er ideell når intensiteten skrus opp, og en bryterygg gir full bevegelsesfrihet til armene, så du kan perfeksjonere hvert slag.

Kjoler til tennis i resirkulert prestasjon

Det er ikke bare du som skal prestere på banen – tennisantrekket ditt må også gjøre sitt. Om du går for en tenniskjole laget med resirkulert polyester og elastan får du et plagg som vet å gjøre jobben sin. Plast fra Parley Ocean Plastic gir høytytende polyester, og sammen med elastisiteten som elastanen gir får du en kjole til tennis som presterer på samme nivå som deg. For ekstra stil og komfort kan du gå for en kjole med en separat innershorts.

Ta vare på ytelsen

Når du har funnet ditt nye tennisantrekk er det viktig å følge pleieinstruksjonen så du best mulig kan ta vare på plagget. De fleste klærne bør vaskes på kaldt og skånsomt program med skånsomt vaskemiddel, og selvfølgelig med lignende farger. Unngå tøymykner, blekemiddel, rens og strykejern, og heng gjerne plagget til tørk for å best mulig bevare ytelsen og passformen. Hurtigtørkende materialer tørker selvfølgelig i en fei, så du er klar til neste kamp på null komma niks. Husk dog å lese vaskeinstruksen til ditt spesifikke plagg.