alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skjørt og kjoler

 
[175]
1 / 4
Sideav 4

Sporty og feminine skjørt og kjoler

Sport og trend kombineres på en spennende måte når adidas først skal friste med lekre skjørt og kjoler. Plaggene passer perfekt for deg som elsker et lekent uttrykk og eksperimentere med forskjellige stiler. Modellene fås i både i en elegant, feminin stil og urbane og edgy varianter. Damekjolene og skjørtene kan enkelt styles opp eller ned. Du kan bruke adidas kjoler sammen med sneakers for å skape en sommerlig, sporty look, eller du kan virkelig skru opp motenotene ved å kombinere sommerskjørt eller retro kjole med 3-Stripes og høye hæler, store øreringer og røde lepper. Eller hva med å bruke et kort skjørt i sporty adidas-stil sammen med en elegant bluse for å virkelig skape kontraster i antrekket?

Perfekte plagg til tennisbanen

Du finner et stort utvalg av høytytende skjørt og funksjonelle kjoler som passer ypperlig til tennisbanen blant utvalget. Plaggene er produsert i et hurtigtørkende materiale og med en tettsittende passform som sitter godt hele kampen gjennom. Du trenger derfor ikke å bekymre deg for komfort mens du bryner deg mot motstanderen.

Fra sommerkjoler til vinterskjørt

Du tilpasser både skjørt og kjoler enkelt etter været. Sommerkjolen kan være et friskt pust på en grå høstdag så lenge du bruker en varm stilongs under, samt kombinerer den med en deilig ullgenser for å ikke å fryse. Dersom du velger deg ut et kort skjørt, kan du ha bare legger om sommeren og en trendy tights under om vinteren. Vinterskjørt kan også brukes hele året rundt ved å justere resten av antrekket etter temperaturen.

Finn din unike stil

Når du er like trendy som du er sporty, er en adidas kjole god å ha i garderobeskapet. Plaggene kan helt fint styles etter din unike stil. Retro kjoler er superkule om du har et hjerte for rå gatemote, mens elegante, lange damekjoler passer godt til deg som vil ha et mer dempet uttrykk.