alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Skjørt og kjoler

 
[151]
Club Tennis Skjørt
Nylon Kjole
Half-Zip Sweater Kjole (store størrelser)
Marimekko Run Icon 3-Stripes Kjole
Club Skjørt
Adicolor Heritage Now Cali Tee Kjole
Club Tennis Pleated Skjørt
Club Tennis Skjørt
Blue Version Kjole
Club Skjørt
Tennis Match Skjørt
Blue Version High Shine Skjørt
Marimekko Kjole
Half-Zip Sweater Kjole (store størrelser)
Blue Version Spacer Kjole
Rib Kjole
Blue Version Spacer Kjole
Club Skjørt
Club Tennis Pleated Skjørt
Kjole
Black Panther 2 Graphic Kjole
Always Original Laced Skjørt (store størrelser)
Adicolor Heritage Now Knit Skjørt
Rib Kjole
Frill Skjørt
Y-3 Sheer Leopard Kjole
Tennis Pop-Up Skjørt
Half-Zip Sweater Kjole
Y-3 Sheer Leopard Skjørt
Blue Version High Shine Skjørt
Club Tennis Pleated Skjørt
Warp Knit Golf Kjole
Club Tennis Graphic Skjørt
Adicolor Classics Skjørt
COLLEGIATE SKJØRT
Tennis Pop-Up Kjole
Marimekko Kjole
adidas x Disney Daisy Duck Kjole
Tennis Match Skjørt
Tennis Match Skjørt
adidas Originals Class of 72 Polo Kjole
Adicolor Contempo Kjole
Y-3 Classic Refined Wool Skjørt
1 / 4
Sideav 4

Sporty og feminine skjørt og kjoler

Sport og trend kombineres på en spennende måte når adidas først skal friste med lekre skjørt og kjoler. Plaggene passer perfekt for deg som elsker et lekent uttrykk og eksperimentere med forskjellige stiler. Modellene fås i både i en elegant, feminin stil og urbane og edgy varianter. Damekjolene og skjørtene kan enkelt styles opp eller ned. Du kan bruke adidas kjoler sammen med sneakers for å skape en sommerlig, sporty look, eller du kan virkelig skru opp motenotene ved å kombinere sommerskjørt eller retro kjole med 3-Stripes og høye hæler, store øreringer og røde lepper. Eller hva med å bruke et kort skjørt i sporty adidas-stil sammen med en elegant bluse for å virkelig skape kontraster i antrekket?

Perfekte plagg til tennisbanen

Du finner et stort utvalg av høytytende skjørt og funksjonelle kjoler som passer ypperlig til tennisbanen blant utvalget. Plaggene er produsert i et hurtigtørkende materiale og med en tettsittende passform som sitter godt hele kampen gjennom. Du trenger derfor ikke å bekymre deg for komfort mens du bryner deg mot motstanderen.

Fra sommerkjoler til vinterskjørt

Du tilpasser både skjørt og kjoler enkelt etter været. Sommerkjolen kan være et friskt pust på en grå høstdag så lenge du bruker en varm stilongs under, samt kombinerer den med en deilig ullgenser for å ikke å fryse. Dersom du velger deg ut et kort skjørt, kan du ha bare legger om sommeren og en trendy tights under om vinteren. Vinterskjørt kan også brukes hele året rundt ved å justere resten av antrekket etter temperaturen.

Finn din unike stil

Når du er like trendy som du er sporty, er en adidas kjole god å ha i garderobeskapet. Plaggene kan helt fint styles etter din unike stil. Retro kjoler er superkule om du har et hjerte for rå gatemote, mens elegante, lange damekjoler passer godt til deg som vil ha et mer dempet uttrykk.