alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skjørt og Kjoler · Barn

 
[16]

Sats på kvalitet for de yngste med skjørt og kjoler til barna

Også de mindre atletene iblant oss fortjener å nyte av adidas sin uslåelige kombinasjon av kvalitet og design. Et bredt utvalg av søte, funksjonelle og råkule barnekjoler og barneskjørt finner du hos adidas, med akkurat de samme gode løsninger og materialene som er brukt i de voksne sine klær. Dette er tøy ment for bruk og å være mulig å passe inn i barns aktive hverdag under en rekke forhold, være seg tennisbanen eller en varm sommerdag. Med tekstiler som holder barnas komfortnivå på topp, slik som en myk bomull med stretch. Og samtidig er plaggene lette å vaske etter en lang dag med lek og moro. Kvaliteter og design som gjør disse antrekkene til et godt, og spennende alternativ for de yngste i familien.

Atletisk, også for de yngste, med våre stilige barnekjoler og -skjørt

adidas har naturlig nok også tenkt på barna i sine serier med atletiske tøy. Her finner du klesplagg som kan brukes under aktivitet og som holder barnet ditt tørr takket være fuktkontrollerende løsninger, samtidig som elastiske og myke stoffer i klesdrakten holder behageligheten på topp. Disse kjolene og skjørtene til barna er behagelige å ha på, og de er stilige i uttrykket, så dette blir fort en favoritt til hverdag, skole og trening. Det hjelper også at flere av barnekjolene og -skjørtene er i en leken utforming og design. Det er akkurat slikt som appellerer til et ungt sinn og som passer inn i garderoben til fremadstormende barn.

Kvalitet er ikke forbeholdt voksne!

Med kvaliteten og den kjente adidas logoen vil ditt barn føle seg bedre og klar for å holde seg gående under hele kampen, skogsturen, byturen eller alt annet. La dem vokse opp med den kvaliteten de fortjener.