alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Disney

 
[227]
adidas x Disney Superstar 360 Sko
adidas x Disney Daisy Duck Crew Genser
Disney Graphic Short Sleeve T-skjorte
Marvel Avengers Thor Adizero Fastcourt 1.5 Håndballsko
Ultra 4D Sko
Gamemode Firm Ground Fotballsko
Ultraboost 5.0 DNA x Marvel Black Panther 2 Running Sportswear Lifestyle Sko
Superstar Sko
Disney Mickey and Friends Hettegenser
Superstar 360 Sko
adidas x Marvels Miles Morales Sokker, 2 par
Beanie
Disney Mickey and Friends Vindjakke
Gamemode Firm Ground Fotballsko
Disney Toy Story Treningsjakke
Disney Mickey and Friends Treningsdress
Black Panther 2 Graphic Kjole
Disney Mickey and Friends Treningsdress
Techfit Marvel Black Panther Long Sleeve T-skjorte
Disney Mickey and Friends T-skjorte
SL20.3 BP2 Sko
adidas x Disney Superstar 360 Sko
adidas x Marvel Black Panther Fleece Hettegenser
Black Panther 2 Graphic Tights
Disney Sport Hettegenser
Disney Mickey and Friends T-skjorte
adidas x Marvel's Spider-Man Summer Sett
adidas x Marvel Black Panther Ryggsekk
Black Panther Graphic Tanktopp
Disney Graphic T-skjorte
Disney Long Sleeve T-skjorte
Nizza Hi RF Sko
Marvel Black Panther Svømmeshorts
adidas x Disney Originals Flex Sko
Disney Mickey and Friends Hettegenser
adidas x Disney Daisy Duck Kjole
adidas x Marvel Black Panther Bukse
Black Panther Graphic Bukse
Black Panther Graphic Bukse
Disney Daisy Duck T-skjorte
adidas x Disney Minnie and Daisy Caps
adidas x Disney Mickey Mouse T-skjorte
adidas x Marvel AltaSwim Super Hero Adventures Sandaler
1 / 5
Sideav 5

Leken stil, uansett alder med Disneyklær fra adidas

Disney går på tvers av kjønn og alder, og er noe du aldri er for ung eller for gammel for. Med størrelser fra 0-100 år kan du kle din lille superhelt eller prinsesse i kjente og kjære Disneyfavoritter og selv være med på leken. Med et stort utvalg av bekledning i myke materialer som bomull fra bærekraftig bomullsdyrking, resirkulert polyester, treningstøy med AEROREADY, og løpesko med ultraboost, sørger adidas Disney for at du og poden alltid er komfortable og lekne i en hektisk hverdag. Elastisk bånd i livet og justering med snor hjelper deg å tilpasse passformen, og med trykknapper i skuldrene i overdeler og lukking med borrelås i skoene til de minste, vil av- og påkledning gå lett som en lek.

Klær som letter humøret og letter hverdagen

De fleste småbarnsforeldre vet hvordan det er å stå og dra seg i håret mens klokken tikker, med et barn som nekter å kle på seg fordi ingen klær er gode nok. Kanskje er klærne for stive, for trange, for kjedelige? Kanskje klør de. Disneyklær fra adidas kan bli din reddende engel – med alt du trenger fra topp til tå: badetøy, caps, sko, sandaler, joggedresser, ytterjakker og sekker. Hvem er ditt barns Disneyfavoritt? Kanskje finner du dem på en joggebukse av mykt collegestoff barnet ikke vil kunne motstå. I en t-skjorte i jerseystoff vil barna føle seg frie til å bevege seg som de vil. Treningsklær med AEROREADY vil holde små superhelter tørre etter ethvert stunt. Med Disneyprint på klærne vil dere få en artig og blid tilnærming til påkledning.

Løp som om superskurken kommer etter dere

Det ligger i barnas natur å benytte enhver anledning til å løpe eller hoppe, og nå kan voksne holde følge i samme gode Disney-stil. Prydet med 3-Stripes-logoen vil skoene bli en stilsikker vinner for lekne voksne og barn. Oppdag et spekter av modeller og Disney-print i tennisinspirerte sko med yttersåler av gummi som sørger for godt fotfeste, og joggesko med pustende mesh og Adiprene som støtter foten og demper stegene. For de minste vil en sokklignende konstruksjon være myk, men fast og behagelig mot små superhelt- eller prinsesseføtter.