alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Disney

 
[163]
1 / 4
Sideav 4

Leken stil, uansett alder med Disneyklær fra adidas

Disney går på tvers av kjønn og alder, og er noe du aldri er for ung eller for gammel for. Med størrelser fra 0-100 år kan du kle din lille superhelt eller prinsesse i kjente og kjære Disneyfavoritter og selv være med på leken. Med et stort utvalg av bekledning i myke materialer som bomull fra bærekraftig bomullsdyrking, resirkulert polyester, treningstøy med AEROREADY, og løpesko med ultraboost, sørger adidas Disney for at du og poden alltid er komfortable og lekne i en hektisk hverdag. Elastisk bånd i livet og justering med snor hjelper deg å tilpasse passformen, og med trykknapper i skuldrene i overdeler og lukking med borrelås i skoene til de minste, vil av- og påkledning gå lett som en lek.

Klær som letter humøret og letter hverdagen

De fleste småbarnsforeldre vet hvordan det er å stå og dra seg i håret mens klokken tikker, med et barn som nekter å kle på seg fordi ingen klær er gode nok. Kanskje er klærne for stive, for trange, for kjedelige? Kanskje klør de. Disneyklær fra adidas kan bli din reddende engel – med alt du trenger fra topp til tå: badetøy, caps, sko, sandaler, joggedresser, ytterjakker og sekker. Hvem er ditt barns Disneyfavoritt? Kanskje finner du dem på en joggebukse av mykt collegestoff barnet ikke vil kunne motstå. I en t-skjorte i jerseystoff vil barna føle seg frie til å bevege seg som de vil. Treningsklær med AEROREADY vil holde små superhelter tørre etter ethvert stunt. Med Disneyprint på klærne vil dere få en artig og blid tilnærming til påkledning.

Løp som om superskurken kommer etter dere

Det ligger i barnas natur å benytte enhver anledning til å løpe eller hoppe, og nå kan voksne holde følge i samme gode Disney-stil. Prydet med 3-Stripes-logoen vil skoene bli en stilsikker vinner for lekne voksne og barn. Oppdag et spekter av modeller og Disney-print i tennisinspirerte sko med yttersåler av gummi som sørger for godt fotfeste, og joggesko med pustende mesh og Adiprene som støtter foten og demper stegene. For de minste vil en sokklignende konstruksjon være myk, men fast og behagelig mot små superhelt- eller prinsesseføtter.