alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Undertøy til herre

 
[56]
1 / 2
Sideav 2

Undertøy til menn

Hold deg komfortabel hele dagen med undertøy til menn fra adidas – et utvalg av boksere i supermyk bomullsmiks eller jersey i polyester. Bokserne fra adidas er produsert med moderne teknologi og kommer i pakning med tre par.

Undertøy til menn med Climalite

Boksere med Climalite-teknologi er utviklet i bomullsmiks og med et fukttransporterende materiale, Climalite, som sikrer forbedret ventilasjon og økt temperaturregulering fordi svette og fukt flyttes fra kroppen, og ikke legger seg som et lag mellom huden og plagget. Dette er spesielt nyttig under trening og alle ikke-stillesittende aktiviteter, men sikrer økt komfort i alle tilfeller. Med et elastisk liv og stretch sikres du dessuten en komfortabel passform gjennom hele dagen.

Undertøy til menn med Climacool

Undertøy til menn med Climacool-teknologi sikrer at du holder deg kjølig og tørr helt innerst når temperaturene stiger. Disse bokserne har strategisk plassert ventilering i form av mesh-innfellinger med Climacool-teknologi, som sikrer en god ventilerende og avkjølende effekt under aktivitet og i varme temperaturer. Den tettsittende passformen og kileinnfellingen i skrittet sikrer dessuten økt bevegelsesfrihet.