alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Shorts til barn

 
[115]
1 / 3
Sideav 3

Sporty og kule shorts til barn fra adidas

Det finnes mange gode grunner til hvorfor du bør ha et stort og flott utvalg av shorts til barn i garderoben til poden. Ikke bare er det et must om sommeren og når dere skal på ferie, men aktive barn som driver med sport og trening liker ofte å trene i shorts. Det er derfor du finner så mange flotte barneshorts å velge blant her på siden vår – vi tar høyde både for de sportsinteresserte barna og de barna som kun vil ha noe komfortabelt å leke i. Modellene våre er svært anvendelige og kan brukes til forskjellige anledninger. Det brukes luftige og pustende materialer som for eksempel HEAT.RDY. Materialet absorberer opp og fjerner fukt for at barnet skal holde seg tørr og bekvem under økten. Treningsshortsene er laget for optimal bevegelsesfrihet med splitt i kanten. Mange av dem fås med praktiske detaljer som sidesømlommer for oppbevaring av viktige småting.

adidas shorts for barn som vil være aktive

Du finner shorts til barn i utvalget vårt som passer perfekt til komfortabel fritidsbruk. Disse barneshortsene i mykt collegestoff som føles helt herlig ut mot huden – de er så behagelige at de kan brukes på lange og varme skoledager også. Sporty detaljer som adidas-logoen gir antrekket et friskt og lekent preg, perfekt for livsglade barn. Dersom hjertet banker hardt for et spesielt fotballag, hvorfor ikke gi dem en fotballshorts for barn med klubbens emblem? Vi støtter mange store og populære fotballag. Disse shortsene kan brukes på trening og på fritiden, og barnet trenger derfor ikke mange forskjellige modeller. Den samme shortsen kan brukes til omtrent alt. Det er også mulig å kjøpe komplette sett med både t-skjorte og shorts for barn, noe som er spesielt praktisk om du må oppgradere omtrent hele garderoben.