alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Copa sko

 
[54]
1 / 2
Sideav 2

TA KONTROLL PÅ FOTBALLBANEN MED ADIDAS COPA

Vær ett med ballen på banen med adidas Copa fotballsko. Opplev fremtidens spill med den nye utgaven av de ikoniske fotballskoene som har vært I bruk på alle nivåer og baner over hele verden siden verdensmesterskapet i 1982. 

Godt grep

 Et fininnstilt touch er helt avgjørende i fotball. Med Copa fotballsko har du det beste utgangspunktet for å slippe løs talentet ditt og og sende gode pasninger og målgivende skudd. Velg mellom et stort utvalg herre-, dame-, og barnesko fra størrelse 28 til 48 – og en rekke farger og fargekombinasjoner, fra klassisk svart og hvit til sølv og turkis. Slik kan du innta banen i sko som ser like bra ut som de føles.

Teknologi som gjør deg bedre

Det som gjør adidas Copa-skoene annereledes, er den sofistikerte teknologien som er brukt til å utvikle dem. Strategisk plasserte touchpods absorberer energireturen fra ballen, mens sensepods skaper en unik forbindelse mellom ballen og foten din. Med den avanserte, lisseløse teknologien, kombinert med syntetisk skinn og en ukomplisert overdel har du dessuten ekstra sensitivitet og utmerket komfort – så du kan fokusere på spillet.

Frihet til å være i ett med ballen

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når det kommer til Copa-fotballskoene, så du har verktøyet du trenger for å være en best mulig fotballspiller under hele kampen – selv under de mest utfordrende forhold. adidas’ egne skinnbehandling Fusionskin sikrer en sømløs finish og reduserer vannopptaket, samtidig som en røff Exoframe-yttersåle gir et bakkefeste som er uten sammenligning – slik at du er klar for pasninger så vel som taklinger.

Gi deg selv en «boost»

Fotballsko er langt mer enn et ekstra par treningssko! For best mulig resultat ute på banen må du virkelig føle hver ballberøring. Med Copa fotballsko kan du oppleve spillet på et helt nytt nivå – uansett om du er i kampmodus eller spiller for moro skyld i parken.