alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
adidas

ABSOLUTE TOUCH

The new Copa Sense.

Copa sko

 
[58]
One touch changes everything with the new Copa Sense. Feel the game with the new Sensepod and Touchpod technologies for absolute touch.
1 / 2
Sideav 2

Ta kontroll på fotballbanen med adidas Copa

Alle som elsker sport og fotball bør ta en nærmere titt på adidas Copa. De ikoniske fotballskoene har vært populære i svært mange år, og det er ikke uten grunn. Copa sko ble først utgitt i 1979, og de ble utviklet for å brukes i verdensmesterskapet i fotball for menn i 1982. De har blitt utviklet og fornyet i løpet av årene, men de har fortsatt det klassiske utseendet sitt – bare med avanserte og moderne egenskaper som lever opp til dagens spillestil. Skoene fås blant annet med forfot i mykt skinn som gir god kontroll over ballen. Andre detaljer som elastiske sidepanel, gjør at komfort og bevegelighet er på topp. Hælen lages for eksempel av skum for å gjøre dem mer behagelige.

Velg riktige Copa sko for forskjellige underlag

Fotballsko lages for forskjellig underlag, og du kan derfor kjøpe adidas Copa som er tilrettelagt for både inne- og utetrening. Innesko har for eksempel en såle som ikke sverter og skader gulvet. Ellers finnes det knotter for forskjellige utendørs fotballbaner også. FG er beregnet for gressbaner og står for "Firm Ground". HG står for "Hard Ground" og passer godt for harde gress- og kunstgressbaner, mens SG (Soft Ground) bør kun benyttes på våte, myke gressbaner.

Velg adidas Copa sko med riktig passform

Vi anbefaler at du sjekker hvilken passform du trenger, for eksempel om du har bred eller smal lest. Bredden er nemlig kjempeviktig, ettersom fotballsko som er for smale kan gnage og for brede sko ikke sitter godt nok. Lengden bør derimot være akkurat riktig for at du skal få god nok kontroll over ballen. Skinnsko strekker seg mer ut enn syntetiske stoffer, og du bør derfor ha dette i tankene når du skal velge deg nye adidas Copa sko i riktig størrelse.