alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvite fotballsko

 
[99]
Her finner du hvite fotballsko spesialdesignet for dine behov på banen. Velg blant modeller med anatomisk skumvattering i hælen, en elastisk og mellomhøy krage og mikroteksturerte overdeler av tekstil.
1 / 3
Sideav 3

Hvite fotballsko for stil og ytelse

Din ytelse er på topp når både design og teknologiske løsninger jobber for deg. Få selvtilliten du fortjener med et par hvite fotballsko, som gir deg stilen du lengter etter, samtidig som skoen er proppfull av løsninger som lar deg ta spillet ditt til neste nivå. Ta for eksempel en sko med Zone Skin-overdel som har diskrete, ribbede områder for ulike typer ballkontakt, slik at du alltid får den kontrollen du trenger.

Stilrene fotballsko for klassisk spill

Her hos adidas finner du stilrene fotballsko med spesialdesignede løsninger for at nettopp du skal kunne yte ditt beste. Du finner hvite fotballsko med flere typer yttersåler for ulike typer underlag, som for eksempel sko med TPU-yttersåler for faste underlag og splittede yttersåler, som følger bevegelsene dine på mykt underlag. En sko med lukking med lisser lar deg virkelig tilpasse passformen til akkurat slik du liker den, mens en lisseløs konstruksjon med en støttende, mellomhøy krage gir deg praktisk stabilitet. Uansett hvilken sko du velger, så kan du være sikker på at et av disse stilrene parene vil spille på lag med deg og dine klassiske fotballferdigheter.

Lettvint vedlikehold

Det er fort gjort å ende opp med et par fotballsko fulle av smuss og gjørme etter at du har gitt alt på banen, både etter kamp og trening. Heldigvis er det ikke så mye som skal til for å freshe opp det hvite paret ditt. Du kan enkelt ta en fuktig klut – gjerne av mikrofiber – og tørke av skoene, og så er de straks klare til neste runde på gressmatta hvor du hører hjemme.