alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Innendørs fotballsko

 
[33]
Indoor boots feature a flat gum rubber sole, designed for hard and smooth courts; they are non-marking, flexible, and provide maximum grip on various flat surfaces.
SAMBA CLASSIC HvitSAMBA CLASSIC Hvit

SAMBA CLASSIC

Futsal

Spill ditt beste med innendørs fotballsko

Riktig fottøy er viktig i hvilken som helst sport, og særlig når det kommer til fotball. Om du spiller innendørs eller utendørs stiller selvsagt ulike krav til fottøyet, og her hos adidas har vi et stort utvalg av sko til begge deler. Blant utvalget av sko til trening innendørs, finner du en rekke varianter som oppfyller forskjellige behov. Det er bare å sjekke ut det store utvalget. Velg blant modeller med lisser, som kommer med eller uten lukking, høye eller lave krager, og overdeler for ulike typer grep og ballkontroll. En overdel med Control Zone har strategisk plasserte områder med trykk, som forbedrer grepet ditt, slik at du kan spille på ditt beste uten hindring.

Fotballsko til innendørsbruk for høy ytelse

Når du skal finne dine nye fotballsko til trening innendørs, må du ha ditt spill og dine preferanser i bakhodet – ikke bare hva alle andre foretrekker. Nettopp derfor finner du flere varianter her hos adidas, som passer til de ulike spillerne og deres unike føtter og spillestil. En støttende, mellomhøy krage gir deg stabilitet gjennom krappe vendinger og finter, mens en overdel av mesh gir en luftig og lettvektig innendørs fotballsko som lar deg ha fullt fokus kampen igjennom. En sokklignende konstruksjon gir elastisitet som igjen holder skoen godt på plass på foten.

Et enkelt valg

Det er lett å ta vare på dine nye adidas sko til innendørs fotball, og ekstra enkelt er det siden denne sporten holder deg unna gjørme og gressflekker. Trenger skoene en liten shine, kan du enkelt tørke skoene med en fuktig mikrofiberklut. Et enkelt valg – og lettere blir det ikke.