alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Sommer · Menn

 
[307]
Adicolor Five-Panel Caps
Adicolor Archive Festival Bag
Trefoil Baseball Caps
Adilette Shower Sandaler
Adilette Shower Sandaler
Adilette Shower Sandaler
Adilette Comfort Sandaler
Adilette Aqua Sandaler
Terrex Agravic Ultra Trail Running Sko
Terrex Free Hiker GTX Hiking Sko
Branded Must-Have Håndkle
3-Stripes Shorts
Ultimate365 Core 8.5-Inch Shorts
Ultimate365 Core 8.5-Inch Shorts
Ultimate365 Core 8.5-Inch Shorts
Adicolor Essentials Trefoil Hettegenser
Batik Sokker, 2 par
Batik Sokker, 2 par
Adicolor Essentials Trefoil Bukse
Adilette Clogs
Adilette Aqua Sandaler
Adilette Comfort Sandaler
Adilette Comfort Sandaler
Protector
Foam Cleaner
Wipes
Protector Refill
Essentials FeelVivid Drop Shoulder Genser
Adicolor Trefoil Joggebukse
Future Icons Shorts
Future Icons Hettegenser
Adilette Shower Sandaler
Adilette Aqua Sandaler
Daily Caps
Eezay Sandaler
Classic 3-Stripes Swim Shorts
Solid Svømmeshorts
Classic 3-Stripes Swim Shorts
Pride Hettegenser (unisex)
Adilette Aqua Sandaler
Adilette Clogs
Adilette Aqua Sandaler
Adilette Comfort Sandaler
1 / 7
Sideav 7

adidas’ sommerkolleksjon til menn

Selv med våre beskjedne solforhold i nord, er sommeren et sant høydepunkt. Soldagene inviterer til utetrivsel med beachvolley, morgenløpeturer og avslappede kvelder under sola som aldri går ned. Match sommergleden med en sommerlig garderobe fylt med sommertilpassede treningsklær og avslappede plagg samt tilbehør som solskjermer, solbriller og håndklær med utvalget i adidas’ sommerkolleksjon til menn.

Møt solen med en sommerlig stil fra adidas’ sommerkolleksjon til menn

Uansett om du er ute etter lette treningsklær til å gå sommeren i møte, eller en mer generell sommergarderobe til hverdagsbruk, finner du alt du trenger i adidas’ sommerkolleksjon til menn. Ta en titt på utvalget av fotballtrøyer og poloskjorter til golf og tennis, badetøy til svømming og strandaktiviteter, samt mer generelle plagg som t-skjorter, tanktopper og shorts – sommergarderobens absolutte must-haves. Til sene sommerkvelder når det blir litt kjøligere kan du dra nytte av en hettegenser i sekken og en praktisk lag på lag-mentalitet. Fullfør stilen med en klassisk adilette eller retroinspirerte adidas Originals-sko. I adidas’ sommerkolleksjon til menn finner du også praktisk tilbehør som bager og ryggsekker, fotballer og sokker.

Gjør deg klar til stranden med adidas

Da vannsport og strandaktiviteter som beachvolley bare øker i popularitet for hver sommer som går, er sporty badetøy blitt et sant must-have i sommergarderoben, og du finner alt fra tettsittende badebukser til avslappede badeshorts og svømmeboksere fra adidas. Se etter adidas x Parley-badetøy laget av resirkulerte fiskegarn og annet marint avfall, for et havvennlig og miljøbevisst alternativ innen badetøy. Sørg dessuten også for at du har alt du trenger til stranden med svømmebriller, håndklær og badesko, samt sommerlig tilbehør som solskjermer, solbriller og caps.