alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sommer · Menn

 
[1156]

adidas’ sommerkolleksjon til menn

Selv med våre beskjedne solforhold i nord, er sommeren et sant høydepunkt. Soldagene inviterer til utetrivsel med beachvolley, morgenløpeturer og avslappede kvelder under sola som aldri går ned. Match sommergleden med en sommerlig garderobe fylt med sommertilpassede treningsklær og avslappede plagg samt tilbehør som solskjermer, solbriller og håndklær med utvalget i adidas’ sommerkolleksjon til menn.

Møt solen med en sommerlig stil fra adidas’ sommerkolleksjon til menn

Uansett om du er ute etter lette treningsklær til å gå sommeren i møte, eller en mer generell sommergarderobe til hverdagsbruk, finner du alt du trenger i adidas’ sommerkolleksjon til menn. Ta en titt på utvalget av fotballtrøyer og poloskjorter til golf og tennis, badetøy til svømming og strandaktiviteter, samt mer generelle plagg som t-skjorter, tanktopper og shorts – sommergarderobens absolutte must-haves. Til sene sommerkvelder når det blir litt kjøligere kan du dra nytte av en hettegenser i sekken og en praktisk lag på lag-mentalitet. Fullfør stilen med en klassisk adilette eller retroinspirerte adidas Originals-sko. I adidas’ sommerkolleksjon til menn finner du også praktisk tilbehør som bager og ryggsekker, fotballer og sokker.

Gjør deg klar til stranden med adidas

Da vannsport og strandaktiviteter som beachvolley bare øker i popularitet for hver sommer som går, er sporty badetøy blitt et sant must-have i sommergarderoben, og du finner alt fra tettsittende badebukser til avslappede badeshorts og svømmeboksere fra adidas. Se etter adidas x Parley-badetøy laget av resirkulerte fiskegarn og annet marint avfall, for et havvennlig og miljøbevisst alternativ innen badetøy. Sørg dessuten også for at du har alt du trenger til stranden med svømmebriller, håndklær og badesko, samt sommerlig tilbehør som solskjermer, solbriller og caps.