alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas
YEEZY SLIDE PURE, GLOW GREEN AND ONYX

YEEZY SLIDE PURE, GLOW GREEN AND ONYX

MAY 16.
logo
Your journey starts now. The new Official FIFA World Cup Qatar 2022™ Match Ball. Get it here exclusively until April 12th.

ADIDAS BARNEKLÆR OG -SKO

For ung til å uttrykke oss gjennom sport og stil? Aldri. Match energinivået fra lekeplassen til banen med barnesko som er klare til å sparke fra seg. Treningstøy laget for fri bevegelse. For småens første skritt. Våre mini-versjoner av oss selv som skyter i været. De som snart skal bli voksne tenåringer, men som fremdeles har sine første skoledager å se frem til. adidas barneklær og -sko utvikler seg sammen med dem, fra de er gutter og jenter til de blir unge voksne.