alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Shorts · Jenter

 
[66]
1 / 2
Sideav 2

Kle deg riktig for din favorittaktivitet med shorts for jenter fra adidas

Uansett hvilken aktivitet barnet ditt elsker, har adidas shorts som passer. Vi har jenteshorts som passer for ditt barn enten det skal løpe hel-maraton, halv-maraton, spille ball, sykle, ta en tur på treningsstudioet eller noe helt annet. Jenteshorts fra adidas føles komfortabel med behagelig og fuktkontrollerende stoff. Vi har shorts for jenter som er konstruert for å være slitesterkt og komfortabelt, samtidig som de ser bra ut. Våre klær er lagd for å være funksjonelle. Vi bruker stoff som med pustende og hurtigtørkende materiale og smarte lommer innvendig og utvendig for nøkler, mobil eller andre ting. adidas bruker teknologi som er lagd for at jenter skal føle seg komfortabel igjennom hele økten.

Finn en shorts som passer for deg

Uansett hva du ønsker, har vi et produkt som passer for deg. Ved å velge en shorts som er lagd for din aktivitet, vet du allerede at du kommer til å være komfortabel under hele økta. Med passform og funksjonalitet fra adidas har du en sikker vinner. For å sikre at du føler deg som atleten du ønsker å være, lager adidas shorts for jenter med ulike stiler – så du er sikker på å finne det perfekte valget.

Nå målene dine

Det første steget på vei mot ethvert treningsmål er å finne tøy som lar barnet ditt utøve sin aktivitet på sitt beste. Unngå en shorts som ikke kontrollerer fuktigheten ved svetting, og ikke la en kjip passform på en shorts hindre bevegelse. Velg adidas – vi har tenkt på alt, sånn at dere skal slippe. adidas har lang erfaring og jobber kontinuerlig med å utvikle shorts med funksjonalitet samt passform for jenter med enhver smak og stil. Klikk igjennom våre ulike modeller, passformer, stiler og farger og finn din nye favorittshorts.