alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Shorts · Gutter

 
[122]
1 / 3
Sideav 3

Tren som en proff idrettsstjerne med shortser for gutter 

Unge gutter trenger å aktiviseres, og noen ganger må det et lite "spark" bak til for å få dem vekk fra PC eller TV-skjermen og ut i sola. Med mindre din gutt spiller fotball eller tilbringer mye tid ute i aktivitet fra før, må det ofte noe ekstra til for å få dem opp fra sofaen - for eksempel nye treningsklær. Med adidas shortser for gutter vil din sønn se ut som en ekte proff fotballspiller, og når shortsene i tillegg har komfort i toppklasse vil ikke gutten din ha noen unnskyldninger for å sitte inne lengre. I vårt brede sortiment finner du shortser for gutter fra alderen 0 til 16 år, i et stort mangfold av farger. Vi har treningsshortser som er inspirert av verdensberømte fotballklubber som Manchester United, Arsenal og Real Madrid, og som gir din sønn ny treningsmotivasjon og selvsikkerhet - og akkurat samme edge som de største idrettsstjernene. Vi har også gutteshorts i klassisk adidas-stil, med ikoniske 3-Stripes eller Trefoil-emblem. Med fuktkontrollerende AEROREADY, strammesnøringer og mesh-stoffer gir også shortsene svært høy komfort for aktive gutter.  

Avanserte teknologier for optimal komfort

adidas sørger som vanlig for høy funksjonalitet og komfort - slik at treningen blir mest mulig behagelig, effektiv og stilfull. Vi har en treningsshorts for alle typer gutter, og alle typer idretter - enten gutten din sverger til fotball, basketball, tennis, eller foretrekker andre former for aktiviteter. Med våre shortser for gutter vil vi gi et best mulig grunnlag for unge gutters aktive livsstil, og legge til rette for at trening og aktivitet skal gi positive assosiasjoner. adidas har en rekke avanserte teknologier som gjør shortsene våre helt unike. Det fuktkontrollerende stoffet AEROREADY holder deg kjølig, tørr og komfortabel på trening. Du finner også lette, ventilerende, myke og fuktabsorberende pustende materialer som gir høy komfort og holder varmen nede, deriblant mesh-stoffer. Med strammesnøringer kan du justere snorene rundt livet på shortsen slik at de sitter som et skudd til de ellers løse passformene. Våre treningsshortser er laget av resirkulert polyester, for å spare ressurser og redusere utslipp. Med andre ord, med adidas shortser for gutter blir ikke bare treningen svært behagelig, den blir også bærekraftig - slik at din gutt kan trene med god samvittighet.