alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas
Male and female players wearing the Manchester United Home Jersey

THE MANCUNIAN WAY.

Manchester United FC

 
[112]
Manchester United 21/22 Home Authentic Trøye Rød

Manchester United 21/22 Home Authentic Trøye

Menn Fotball

Manchester United. It's not like any other club. The biggest club in the world. The most passionate fans in the game. The most successful team in the history of English football. Others talk about trophy cabinets, United talk about trophy wings. This club's DNA is just built different. On the pitch and on the terraces, you feel a kind of way everytime you pull on a United shirt. The badge inspires pride. The colours spark confidence.
Manchester United 21/22 Hjemmetrøye RødManchester United 21/22 Hjemmetrøye Rød

Manchester United 21/22 Hjemmetrøye

Menn Fotball

Manchester United 21/22 Hjemmetrøye RødManchester United 21/22 Hjemmetrøye Rød

Manchester United 21/22 Hjemmetrøye

Damer Fotball

MUFC H JSY AU W RødMUFC H JSY AU W Rød

MUFC H JSY AU W

Damer Fotball

Manchester United 21/22 Hjemmetrøye RødManchester United 21/22 Hjemmetrøye Rød

Manchester United 21/22 Hjemmetrøye

Barn Fotball

Manchester United 21/22 Hjemmedrakt, Mini RødManchester United 21/22 Hjemmedrakt, Mini Rød

Manchester United 21/22 Hjemmedrakt, Mini

Barn Fotball

1 / 3
Sideav 3

Stilig utstyr fra Manchester United FC

Manchester United er en av verdens eldste og største fotballklubber, og det er ingen tvil om at det også er en av de mest populære fotballklubbene blant nordmenn. At klubben i tillegg har hatt den kjente kristiansunderen Ole Gunnar Solskjær med på laget, har nok også bidratt til klubbens popularitet. Hos adidas finner du en egen Manchester United-kolleksjon med et bredt utvalg av ulike sko, klær og tilbehør. Dette er plagg som brukes på treningsbanen når "de røde djevlene" forbereder seg på å utfordre England og Europa, plagg som feirer Uniteds jubileer, plagg som spillerne bruker når de er på vei av bussen før kampene eller andre plagg og tilbehør som representerer klubbens storhet. Det klærne har til felles er at de er laget av fukttransporterende materialer som holder deg tørr og kjølig i varmt vær. Det gjør dem til et perfekt valg for enhver trenings- eller fritidsaktivitet.

Vis din United-solidaritet med stilige klær

adidas og Manchester United samarbeider om å produsere klær, sko og tilbehør av høy kvalitet. Vis at du støtter den høyt elskede fotballklubben ved å vise dem frem på treningssenteret, på fotballbanen eller på dine fritidsaktiviteter. De lette og behagelige trøyene og shortsene gjør enhver aktivitet til en fryd, og de er perfekte på varme sommerdager og slitsomme treningsøkter. De varmere trøyene, jakkene og buksene er gode å ha når gradestokken kryper nedover, og vi anbefaler å ha ulike plagg som kan brukes til de forskjellige årstidene. Du kan velge mellom komplette sett eller mikse og matche separate plagg. Et par gode fotballsokker fra adidas og Manchester United sitter godt på fotbuen og ankelen, noe som gir ekstra støtte og god demping. Uansett hva slags supporter du er og hva slags stil du har, passer disse stilige plaggene fra adidas og Manchester United like godt til alle. Vis din United-solidaritet!