alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Manchester United FC

 
[82]
Pris
kr139 - kr2 699
1392699
1 / 2
Sideav 2

Stilig utstyr fra Manchester United FC

Manchester United er en av verdens eldste og største fotballklubber, og det er ingen tvil om at det også er en av de mest populære fotballklubbene blant nordmenn. At klubben i tillegg har hatt den kjente kristiansunderen Ole Gunnar Solskjær med på laget, har nok også bidratt til klubbens popularitet. Hos adidas finner du en egen Manchester United-kolleksjon med et bredt utvalg av ulike sko, klær og tilbehør. Dette er plagg som brukes på treningsbanen når "de røde djevlene" forbereder seg på å utfordre England og Europa, plagg som feirer Uniteds jubileer, plagg som spillerne bruker når de er på vei av bussen før kampene eller andre plagg og tilbehør som representerer klubbens storhet. Det klærne har til felles er at de er laget av fukttransporterende materialer som holder deg tørr og kjølig i varmt vær. Det gjør dem til et perfekt valg for enhver trenings- eller fritidsaktivitet.

Vis din United-solidaritet med stilige klær

adidas og Manchester United samarbeider om å produsere klær, sko og tilbehør av høy kvalitet. Vis at du støtter den høyt elskede fotballklubben ved å vise dem frem på treningssenteret, på fotballbanen eller på dine fritidsaktiviteter. De lette og behagelige trøyene og shortsene gjør enhver aktivitet til en fryd, og de er perfekte på varme sommerdager og slitsomme treningsøkter. De varmere trøyene, jakkene og buksene er gode å ha når gradestokken kryper nedover, og vi anbefaler å ha ulike plagg som kan brukes til de forskjellige årstidene. Du kan velge mellom komplette sett eller mikse og matche separate plagg. Et par gode fotballsokker fra adidas og Manchester United sitter godt på fotbuen og ankelen, noe som gir ekstra støtte og god demping. Uansett hva slags supporter du er og hva slags stil du har, passer disse stilige plaggene fra adidas og Manchester United like godt til alle. Vis din United-solidaritet!