alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Manchester United-drakter

 
[127]
For både fotballbanen og hverdagen ellers. Prydet med den rette logoen som viser lojaliteten din, og med gode tekniske løsninger som holder deg klar hele kampen gjennom.
1 / 3
Sideav 3

Stolt og best i Red Devils-drakt

For streetwear eller trening, og alltid med den rette logoen og de rette fargene. Vær behagelig dagen gjennom i mykt collegestoff, og hold deg tørr og klar gjennom hele kampen med fuktkontrollerende AEROREADY-teknologi. Enten det er en Manchester United-drakt til barn eller voksne, eller Manchester United-klær for hverdagen ellers, så er det ikke spart på overlegne løsninger i form av uslåelig passform og tekniske kvaliteter. Med Manchester United-klær er både du og de minste i familien klar for enhver utfordring. Som en prikk over i-en er mange av plaggene produsert i resirkulerte Primegreen-materialer, noe som utgjør en bærekraftig forskjell.

Trå i kjempenes fotspor

Kle deg i MUFC-drakt, vis frem fargene dine og vær stolt på trening – eller la junior få være det. Takket være den overlegne bevegelsesfriheten og de lette materialvalgene, så holder du deg lett på topp hele kampen igjennom. Nå kan du få den samme kvaliteten og teknologien som holder kjempene i Manchester United friske og klare hele veien til seieren, her i utvalget av Manchester United-drakter for både små og store. Finn din nye drakt i dag, og innta gressmatta med stolthet.

Tilhørighet der du er

Med de ulike artiklene og Manchester United-klærne som du finner hos adidas, stiller du opp med merket og fargene til ditt lag, akkurat der du er. Enten det er til trening, ved kampstart når du heier laget frem til seier, eller når du bare behøver en bag for å ta med deg MUFC-drakten når du er på farten. Alt av Manchester United-klær og -utstyr kommer i en kombinasjon av kvalitet og ytelse, med forståelse for idrettens krav. Utnytt kvaliteten og komforten, og stolt vis frem hvor du hører til.