alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Leedsdrakter

 
[9]
Blant adidas sitt utvalg av Leedsdrakter finner du en herlig kombinasjon av bevegelsesfrihet og tekniske løsninger, i de riktige fargene for ditt favorittlag – for både små og store.

En drakt for funksjon og tilhørighet

Vis din lojalitet og samtidig nyt av det beste innen fotballklær fra adidas. Med Leedsbortedrakt, og også Leedsdrakt til barn, stiller du og de minste klar til kampstart. Overlegen passform og bevegelsesfrihet, samt materialvalg som hjelper deg gjennom hele økten, gir deg et utmerket grunnlag for prestasjon både på og av banen. Resirkulerte Primegreen-materialer sørger for komfort, og fuktkontrollerende AEROREADY-teknologi holder deg tørr og sval hele kampen igjennom. Ta spillet ditt til nye høyder i en spenstig kombinasjon av materialvalg og selvsikkerhet.

Den rette logoen og de riktige detaljene for både stil og ytelse

Du kan stolt vise frem din Leedsskjorte på fotballbanen. Enten det er som tilhenger eller som spiller på treningskampen, så er du alltid klar. Lett, ledig og luftig er stikkordene for Leeds United-drakter fra adidas, både for store og små fotballspillere og fans. Beveg deg med letthet over feltet, og ha en uslåelig følelse av frihet under hele spillet. For deg som forblir på tribunen, så kan du fortsatt holde deg komfortabel med myke tekstiler. En kombinasjon av stolthet og ytelse, designet for atletisk utfoldelse og med en komfort som varer dagen gjennom, er det som venter deg med Leeds United-kits.

Utfordre motstanderlaget og drible deg om dem

Den herlige lettheten, friheten og stilen gjør at du tar på deg Leedstrøya uansett hvor du er og hvor du skal. Med Leedsdrakter stiller du tørr og frisk, og selvsikker og klar til fotballens utfordringer. Tekstilene kan enkelt vaskes – helst på skånsomt program og med skånsomt vaskemiddel – og de tåler gjentatt robust trening og hard bruk. Vis frem fargene dine, og drøm om den store seieren i fremtiden.