alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Manchester United bortedrakt

 
[11]

Støtt opp om laget ditt i en Manchester United bortedrakt

Helt siden 1978 har Manchester United vært en spennende realitet for fansen og deres innsats i Premium League hylles langt utover landegrensene. Faktisk har de supportere verden rundt og med denne adidas kolleksjonen kan du vise din støtte der du er. Nå kan du også være en del av laget og stolt kle deg opp i klær og sko av høy kvalitet. Ta på deg en Manchester United bortedrakt, enten du skal spille fotball eller vise din tilhørighet.

På jakt etter hedersplass

Alle våre Manchester United bortedrakter kommer i flere størrelser til menn, damer og juniorer. Det er fordi vi vet at det finnes Manchester United supportere i alle aldre og det vil vi dekke. Med alt fra gensere til t-skjorter, joggebukser og sokker, kan du ta på deg det samme som spillerne selv har på seg når de er ute etter hedersplassen. Du finner bortedrakter i den aller nyeste og beste teknologien vår. Slik som tekstiler som puster og ventilerer slik at du ikke blir for varm på banen. Tekstiler som leder svetten vekk slik at du er tørr når du spiller og tekstiler som hjelper deg å kontrollere temperaturen på og av banen. Dette er fukttransporterende teknologi som virkelig puster. For å gjøre verden til et bedre sted, bruker vi resirkulert, slitesterk polyester.

Ta med deg fotballen ut

Det er ingen hemmelighet at Manchester United er et ikonisk lag. Nå kan du score mål med sokkene som dine helter bruker, eller vise din tilhørighet i en Manchester United t-skjorte. Velger du deg en genser, viser du tilhørigheten din samtidig som kvaliteten vil hjelpe deg å yte ditt aller beste. Vi har bortedraktene som spillerne selv bruker og nå kan du ta den på og spille spillet akkurat slik du vil ha det.