alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Shorts til damer

 
[302]
1 / 7
Sideav 7

Sporty og stilige shorts til damer: Topp kvalitet, rått design

Det er ingen tvil om at avansert teknologi møter edgy mote når adidas utvikler sine rålekre kolleksjoner med dameshorts. Ikke bare sitter de godt på kroppen og fås i lekre, friske farger, men de er utviklet i pustende materialer som raskt transporterer vekk fukt og svette. Det gjør at adidas shorts til damer ser fantastiske ut, samtidig som de kan brukes til både trening og fritid. Dersom du vil ha en klassisk variant i den ikoniske adidas-stilen, anbefaler vi å velge en variant med 3-Stripes og Trefoil-emblem. Dersom du ønsker at antrekket skal være et blikkfang på gaten, kan du heller velge modeller i sterke farger og med morsomme motiv. Felles for dem alle er god kvalitet.

Velg dameshorts med riktig passform

Du finner både stramme treningsshorts og romslige fritidsshorts i utvalget vårt. Vi anbefaler at du sjekker passformen under produktbeskrivelse og velger den som passer best for deg. Mange damer synes at det er praktisk med en shorts som har en smal passform, snor i livet og sidesplitt til trening, ettersom disse shortsene gir god bevegelsesfrihet. Løs passform passer derimot bra til fritidsbruk, særlig om du vil skape en avslappet look. Kombiner fritidsshortser fra adidas med kule sneakers, øreringer og en crop top for å skru opp motenotene til maks.

Gi jernet på trening med sportsshorts fra adidas

Du finner så klart et stort utvalg av shorts til damer blant utvalget som er spesielt utviklet for deg som ønsker å få maksimalt ut av treningsøkten din. Shorts som er designet for terrengløping og andre høyintense treningsformer, lages blant annet med AEROREADY, en avansert egenskap som kontrollerer fukt. Disse dameshortsene fås med praktiske detaljer som lommer med glidelås, sidelommer og underbukse i mesh og hemper bak. Shortsene føles myke og deilige ut mot huden, samtidig som et elastisk liv gjør at du kan løpe i full fart uten at den sklir ned.