adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Dameshorts

 
[166]
1 / 4
Sideav 4

SHORTS FOR DAMER

adidas-shorts for damer er essensielle for løping, trening og spill – og alt i mellom som bidrar til at du føler deg levende. Hver dag er en sjanse til å bli en bedre utgave av deg selv, og når du er fokusert på dette – og er komfortabel i utstyret du trenger – mister alt annet betydning. Selv om det bare er for et øyeblikk.
Løpeshorts og kompresjonstights
Kompresjonstights og shorts for damer er essensielle for løpere og travle treningsdager. Se etter lette materialer og svettetransporterende teknologi som holder deg kjølig og tørr. Prøv Performance-shorts med techfit®-stoff for å forhindre friksjon og hjelpe musklene til å fokusere på maksimale resultater.
Shorts og skjørt i sporty street-stil
Atletiske shorts for damer i mykt stoff, lyse print og feminint design er perfekte for en leken og avslappet look. Gå for et par hvite sneakers for en klassisk avslappet look, eller kombiner med andre plagg som gjør antrekket mer høytidelig. Miks gjerne en tennisskjorte eller –shorts med strukturerte gensere i høstfarger for en koselig brytning med den atletiske street-stilen.
Hvite eller røde shorts – eller klassiske tre striper?
adidas’ klassiske tre striper ned på siden representerer sport, gatemote og så mye mer. Gå for en klassisk stil med svarte shorts, eller se etter shorts i knelengde med ulik tekstur og forskjellige farger for nye varianter av den ikoniske stilen.